Äntligen! Nu kan du ta en tupplur på jobbet – utan att någon märker

Nu är semestertiderna officiellt över och september är här. Även om värmen håller i sig på sina håll så är sommaren snart slut och lata dagar i hängmattan är snart ett minne blott.

Att återskapa den där härliga semesterkänslan på ett grått kontor är minst sagt lättare än gjort, men nu kan man i alla fall ta en liten tupplur i den nya skrivbords-hängmattan, skriver sajten Shared.

Att komma in i jobbrutinerna efter en lång och härlig semester är ingen dans på rosor. Från att ha levt en väldigt avslappnad tillvaro ska man helt plötsligt in i jobbstressen igen.

Ta en tupplur i hängmatta – under skrivbordet

Nu kan man dock ta sig en somrig tupplur i en hängmatta – på kontoret.

Det är företaget Uplift Desk som tagit fram Under Desk Hammock, en hängmatta som man fäster under skrivbordet.

När chefen är iväg på möte kan man krypa ned under skrivbordet och lägga sig i hängmattan en stund, för att återfå lite av den där semesterkänslan.

”En tyst liten kokong under skrivbordet”

Enligt företaget själva så måste man inte sova i hängmattan, det går utmärkt att jobba från den också. De skriver följande på sin hemsida:

”Det är dags att se över hur du vilar. Hängmattan blir en tyst liten kokong i skuggan av ditt skrivbord. Du behöver nödvändigtvis inte sova i hängmattan, dina kollegor kommer att bli nyfikna när de ser dig svara på mejl från ditt lilla gömställe.”

Bildkälla: Uplift Desk

Under Desk Hammock finns i färgerna grått och blått och kostar 55 amerikanska dollar, vilket motsvarar ungefär 540 svenska kronor.

Vilken dröm, tänk att få ta en tupplur på jobbet!

Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se detta!