Äntligen: Nu kommer unika kudden – som får dig att sluta snarka

Vi vet alla hur irriterande det kan vara att sova bredvid någon som snarkar. Trots att personen inte vill det så kan det vara oerhört frustrerande att höra de där ljuden som bryter den nattliga tystnaden.

Till slut är snarkningarna det enda man hör – och att då blir det bara svårare att svårare att själv somna.

Nu kommer dock en potentiell lösning för alla snarkare, skriver Ladbible.

Det är företaget ASDA som nu säljer Silentnight Anti Snore Firm Support Pillow. Den nya kudden ska enligt utvecklaren minska snarkningar.

ASDA

Tillverkaren beskriver kudden så här:

Anti-snark-kudden from Silentnight har en ergonomiskt designad skum som positionerar huvudet på ett sätt som minimerar snarkningar. I tester har 8 av 10 användare rapporterat minskat snarkande. Skummet ger stöd och ser till att kudden håller sin form”.

Snarkmaskiner, bettskenor och plåster – de som snarkar har en uppsjö av olika alternativ för att sluta orsaka störiga oljud när man sover. Det är dock sällan som det hjälper fullt ut. Den här kudden ska dock, enligt tillverkaren, vara lösningen på alla snarkares problem.

Shutterstock

Produkten kostar 12 pund, motsvarade cirka 130 kronor – och recensionerna som strömmat in har mestadels varit goda.

Jag har redan varit och köpt en till”, skriver en användare som gav kudden 5 av 5 i betyg.

Jag var skeptisk, men köpte kudden ändå. Den funkar verkligen, enligt min man”, menar en annan.

Känner du någon som behöver skaffa en sådan här? Tagga den personen i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till dina snarkande vänner!