Arg farbror skriver insändare i tidning, men oväntad detalj på slutet får mig att vilja ringa polisen

Ibland måste man få lätta på en inneboende ilska. Ni vet när det riktigt trycker på och man känner att kroppen nästan kan explodera. Ett sätt att bli av med lite agg är att skriva av sig. Förr gjorde många det via insändare i tidningen, men tyvärr har det dött av lite.

Men det finns tack och lov (många gånger är de ju roliga) de som fortfarande håller på. Som hör av sig till lokalblaskan och skickar in åsikt på åsikt. Jag kan nästan beundra de personerna!

Genom åren har vi kunnat ta del av massvis av roliga utklipp från diverse tidningar. Det har varit allt från geniala kontaktannonser till insändare från mer eller mindre irriterade människor.

Jag har själv aldrig skickat in något till en tidning, men ångrar nästan det nu när det inte alls är på tapeten på samma sätt längre. Skulle man vara irriterad över något och höra av sig till en tidning känns det inte som att det skulle nå lika många nu som förr.

Rolig insändare

Internet är ju i dag den stora plattformen om man vill få sin röst eller åsikt hörd.

Men den här utklippta insändaren (nedan) hittade jag på nätet tidigare i dag – och jag tycker att den här fullkomligt underbar! Den är undertecknad av ”Arga farbrorn” som verkar ha tröttnat rejält på språkbruket i dagens samhälle.

Facebook/Roligt

Jag vet inte när insändaren är från eller om det är på riktigt (sådant är ju svårt att kontrollera, vem som helst kan ligga bakom insändaren), men oavsett så är den riktigt rolig.

Slutet är ju dock nästan lite hotfullt. Man kanske borde ringa polisen? Nej då, det hela ska nog tas med en rejäl ”klackspark”. Ni som slänger er med slanguttryck kan nog känna er lugna!

Jag kan inte hålla mig för skratt när jag läser detta. Det verkar som att någon vaknat på ”fel sida” den här dagen. Dela gärna om du också fick dig ett skratt!