Att julpynta ögonbrynen är vinterns stora trend – så gräsligt att det borde förbjudas helt

När det gäller hur vi klär oss och ser ut har ju som bekant alltid gått i trender. Idag känns det dock som att trender kommer och går snabbare än man hinner blinka. Ena dagen ska byxor sitta jättetajt, andra dagen ska de sitta så löst att de rasar av en när man går. Det är inte alltid lätt att hänga med i alla trender, och många gånger är det nog bra. I alla fall om man ser till den senaste sminktrenden – som går ut på att julpynta ögonbrynen.

Man kan vara intresserad av mode och smink utan att haka på alla trender som kommer och går – och tur är väl det när man får se den senaste trenden inom smink.

Julpyntar ögonbrynen

Det absolut senaste inom sminkmode visas nu upp på nätet på flera håll, och det verkar som att den senaste trenden är julbaserad.

Folk håller alltså på att julpynta sina ögonbryn. De färgar dem röda och gröna samtidigt som de fäster glitter och små pärlor i brynen för att det ska likna en julgran.

Kommer påsk-ögonbrynen i vår?

Mycket ska man se i sina dagar, men förhoppningsvis blåser den här hemska trenden över efter jul.

Titta bara!

Eller kanske kommer påsk-ögonbrynen att göra succé i vår? Det återstår att se.

Skulle du kunna tänka dig att julpynta dina ögonbryn? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna idag!