Att pynta naglarna med levande blommor är nya modet i år – men åsikterna går isär om det är snyggt eller gräsligt

Trender kommer och går snabbare än man hinner säga kvastskaft idag, känns det som. Ena dagen är det jeans och tröja som gäller, och nästa dag är det finbyxor, kavaj och slips på modet.

När det kommer till smink och andra yttre attiraljer så följer såklart även det trender – och på senare tid har det blivit allt mer populärt att pynta sina naglar på olika sätt.

Den senaste nageltrenden går ut på att pynta sina naglar med riktiga växter.

Det är sajten Huffington Post som rapporterar om det senaste inom nagelmodet som nu sprider sig som en löpeld.

”Bestämde mig för att prova”

Bakom modet ligger artisten Roz Borg som tidigare gjort smycken av riktiga växter men nu även provat samma sak på naglar.

– Jag hade aldrig sett det på naglar förut så jag googlade men hittade inget där heller så då bestämde jag mig för att prova, säger Roz till Huffington Post.

Hur gör man då växtnaglar? Först så tar Roz små växter och limmar på en lösnagel. Därefter fäster hon lösnageln ovanpå den riktiga nageln.

”Vissa tycker det är äckligt”

Jobbet är väldigt tidskrävande, det tar ungefär en timme per hand. Men det har inte hindrat trenden från att bli väldigt populär. Hos de flesta.

– Folk kan inte förstå att det är riktiga växter jag använder. Vissa tycker det är äckligt, men det är många älskar det, säger Roz till Huffington Post.

De minst sagt opraktiska naglarna är väldigt populära.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!