Att visa rumpan är nya trenden i jul – och förvånansvärt många lovar att testa

Om det är något som hör julen till, så är det att dekorera och pynta.

Somliga tar det längre än andra och varje år brukar man i alla fall någon passera ett hus, eller en tomt, där någon julälskare tagit utsmycknad till helt nya höjder.

Sådant där sätter verkligen färg på tillvaron i en annars redan mysig och stämningsfull tid, men just kring julen kan det inte bli för mycket.

Nu kommer dock en klädtrend som fått tusentals på nätet att både skratta och haja till!

 

Det är Instagram-kontot Davison som verkar vara initiativtagaren till den något udda jultrenden som nu sprider sig som en löpeld på nätet – och fått massvis av människor att testa det här.

Vad går det då ut på? Det har, trots jultemat, inget med tomteluvor att göra – utan nu väljer man att fokusera på de nedre delarna.

Bild: Instagram/Davison

Det handlar om att man ska visa skinkorna i jul – alltså bjuda på egen julskinka, om man så vill. Den här ska givetvis dock inte ätas, utan bara stolt visas upp för omgivningen.

Enligt Davison så är det lättast om man använder ett par tunnare byxor eller leggings. Sedan skär man helt enkelt ut den bit av rumppartiet som man kan tänka sig att visa upp.

Bild: Instagram/Davison

I och med att trenden blivit så pass stor så har det till och med börjat säljas dekorationer till den del av stjärten som man väljer att visa upp. Det går att hitta lite här och var på julsajter – exempelvis hos Boohoo som erbjuder flera olika varianter av kroppspynt.

Jag älskar det här sååå mycket, måste nog testa själv”, skriver en besökare på Davisons konto.

Briljant sätt att juldekorera”, tycker en annan.

Bild: Instagram/Davison

Flera tycker säkerligen att det här är dumt och larvigt. Slappna av, känner jag bara – det är väl härligt att folk stolt visar upp sina rumpor? Det lär sannolikt inte heller ske öppet på stan, men om människor vill gå runt så här när de julmyser hemma så tänker inte jag vara den som klagar och gnäller!

Detta var väl lite skojigt inför julen? Tryck på dela-knappen om du håller med, eller tagga någon som absolut måste testa det här i jul!