Bara 1 av 5 ser direkt vilket djur som är riktigt, nästan alla missar avgörande detaljen

När datorer och teknik sköter det allra mesta för oss kan det emellanåt vara bra att sätta sig med lite hjärngympa. Ni vet typ korsord, sudoku eller så. Även optiska illusioner och synvillor av olika slag kan vara bra träning för ens geniknölar.

Den här bilden (nedan) är faktiskt inte så enkel att reda ut som man kanske tror. Jag var tvungen att titta både en och två gånger innan jag var säker på rätt svar.

Genom åren har det blivit mer och mer populärt för människor att utmana sina bekanta via små utmaningar och kluringar på nätet. Det kan handla om allt från att räkna antalet tigrar i en bild till att hitta en svart katt i ett mörkt kök. Ja, lite av varje helt enkelt.

Fick mig ett leende

Men den här bilden (nedan) är en ganska lagom utmaning. Inte superenkel, men man behöver inte heller ha en examen i kärnfysik för att klara den. Jag tycker främst att den var riktig gullig och jag fick mig ett brett leende – men det är dessutom en uppgift som ska lösas!

Så kolla nu in bilden nedan och försök lista ut vilket av djuren i bilden som är riktigt. De andra är helt enkelt gosedjur!

Det korrekta svaret är … nummer 4. Vilken sötnos till vovve, va?!

Tydligen är det så att bara 1 av 5 ser att det är nummer 4 vid allra första anblick. Efter att ha tittat i några sekunder … ja, då har nog de flesta kommit fram till rätt svar!

Tittar man noga så ser man att den levande hunden päls är mer naturlig. Det är nog främst den detaljen som sticker ut!

Snåla inte nu, tryck på DELA för att utmana dina vänner och se om de är lika smarta som du!