Bara 1 av 7 hittar dolda hunden bland alla pandor inom 10 sekunder, men lyckas du?

Att utmana sig själv med små kluringar kan vara väldigt intressant. Att låta ögonen och hjärnan samarbeta är dessutom bra. Hjärngympa skadar aldrig!

En typ av utmaningar är optiska illusioner. De försöker lura en, men då gäller det att vara vaksam och stå emot. Den här bilden (nedan) är lite av en sådan variant!

Många lekte med lego när de var små. Det var i alla fall en av mina favoritsysslor. Få saker kändes så bra som när ett projekt var färdigbyggt och man fick visa upp det för sin familj.

Ska jag vara ärlig tyckte pappa inte heller det var speciellt tråkigt. Det hände att jag kom på honom med att sitta och leka med lego även när inte jag hade tagit initiativet.

Men även i vuxna livet kan legokunskap komma väl till pass, visar det sig. Optiska illusioner och kluringar har blivit en stor trend på nätet senaste tiden – och den här bilden (nedan) kombinerar de både världarna.

10 sekunder på dig

Fotot föreställer ett gäng pandor, men någonstans döljer det sig dessutom en legohund. Frågan är om du kan hitta den inom 10 sekunder. Tydligen är det bara 1 på 7 som klarar det.

Så spänn nu ögonen i den här bilden!

Instagram/Lego

Lyckades du hitta legohunden inom 10 sekunder?

Annars kommer svaret här nedan!

Instagram/Lego

Nu när du vet svaret tycker jag du ska trycka på dela-knappen för att utmana dina vänner!