Bara 1 av 7 lyckas: Kan du hitta dolda pandan inom 10 sekunder?

Bara 1 av 7 lyckas: Kan du hitta dolda pandan inom 10 sekunder?

När datorer och teknik sköter så gott som allt för oss numera kan det vara bra att hålla igång hjärnan med lite träning. Det kan göras på många sätt, men att ta sig an synvillor och optiska illusioner får en verkligen att piggna till.

Den här luriga bilden (nedan) fick mig att tänka både länge och väl innan jag till slut hittade lösningen. Till och med farmor, som annars bara gillar korsord, satt som fastklistrad!

Människan behöver stimulera hjärnan dagligen med ”träning”. Det kan givetvis ske på många sätt – men sudoku, knep och knåp kan hjälpa en att få igång geniknölarna.

Jag minns när man var liten och gick i skolan. Vår lärare i matte brukade då en gång i veckan ge oss något annat än vanliga tal – exempelvis gåtor eller kluringar för att man skulle tänka på ett lite annat sätt.

1 av 7 klarar det

Det funkade väldigt bra och även nu i äldre dagar kan det vara smart att hålla igång sin hjärna genom att skjuta in små utmaningar!

Den här bilden (nedan) är en bra sådan! Tydligen klarar bara var sjunde person att hitta den dolda pandan inom 10 sekunder!

Lyckas du?

Visst var det inte så enkelt som du trodde? Nedan kommer lösningen!

Dela nu för att bjuda dina vänner på lite hjärngympa!