Bara 1 av 8 hittar dolda björnen inom 20 sekunder, men lyckas du?

Bara 1 av 8 hittar dolda björnen inom 20 sekunder, men lyckas du?

Att ställas inför små utmaningar då och då kan nog vara bra för hjärnan. Numera sköter ju datorer det allra mesta för oss, så då skadar det inte att träna geniknölarna med jämna mellanrum.

Den här kluringen (nedan) har fått nätet att koka senaste veckorna, så jag tänkte att det är dags för er att se om ni kan hitta björnen bland alla tomtens renar.

Jag minns från skoltiden när läraren då och då gav oss små kluringar och tänka kring. Det var alltid något annat än vanligt plus och minus. Man behövde tänka på lite andra sätt och hitta kreativa lösningar på små problem.

Nu är visserligen julen förbi, men jag tycker inte man behöver ignorera allt som har med tomten att göra för den sakens skull. Den här kluringen (nedan) har nämligen fått tusentals att slita sitt hår senaste veckorna.

1 av 8 lyckas

Det handlar om att försöka hitta en björn bland alla renar. Med i bilden finns även tomten och en snögubbe, men de är mest där för skojs skull!

Det sägs att bara 1 av 8 personer lyckas hitta björnen inom 20 sekunder. Jag ska erkänna att jag inte lyckades, men frågan är om du gör det!

Visst var det ändå rätt klurigt? Om du klarade det tycker jag du ska trycka på dela-knappen längre ner, men annars kommer svaret här precis nedanför (björnen är innanför den röda ringen och har till skillnad från renarna inga horn)!

Bjud nu dina vänner på lite hjärngympa genom att trycka på DELA!