Bara i Sverige: Här är kupolen som räddar dig i usla sommarvädret – håller myggor, regn och vind borta

Tomas Ledin sjunger i sin klassiker att sommaren är kort, och precis med den raden sammanfattar han den svenska sommaren med blott tre ord.

För det är precis vad den är, kort.

Svensk sommar är bland det finaste vi har, med sena kvällar och blanka sjöar som glimrar i solskenet. Men tyvärr varar den aldrig särskilt länge, och kan svänga snabbt.

En dag kan det vara strålande sol och uppemot 30 grader för att nästa dag bjuda på ösregn och riktigt kalla temperaturer.

Med andra ord gäller det att förbereda sig så att man kan njuta av sommaren oavsett väderlek.

Nu kommer därför en sommarkupol som tillåter dig att njuta av sommaren i trädgården, oavsett väderlek, skriver Viral Thread.

 

När det kommer till den svenska sommaren gäller det att vara beredd på snabba väderskiften. När man vaknar på morgonen och bestämmer sig för en dag på stranden kan det lika gärna vara ösregn när man väl kommer fram till stranden. Men som med allt annat så blir sommaren bara vad man själv gör den till.

Tillåter en att njuta av sommaren – oavsett väderlek

Det stora nöjet med sommaren är såklart att visas utomhus, oavsett om man solar, umgås med vänner eller bara ligger och tar det lugnt.

Med The Garden Dome Igloo är det nu fullt möjligt att njuta av sommaren, trots att det kanske är kallt, regnigt eller blåsigt.

Bildkälla: Amazon

Kupolen är gjord i miljövänliga material, är 10 kvadratmeter stor och har en höjd om cirka 220 centimeter.

Bildkälla: Amazon

Fungerar även på vintern

Den som tror att kupolen blir en bastu i varmt väder misstar sig, enligt produktbeskrivningen så håller kupolen en jämn strömning av luft vilket gör att kupolen alltid har en behaglig innertemperatur.

Det gör även att kupolen går att använda under vinterhalvåret, så man måste inte plocka ned den när det blir höst.

Bildkälla: Amazon

Vilken dröm att ha – den är verkligen som gjord för den svenska sommaren!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att hålla sig torra i sommar!