Bara i Sverige: Här är stolen som räddar dig i usla sommarvädret – drinkhållare, tak och vindskydd ingår

Bara i Sverige: Här är stolen som räddar dig i usla sommarvädret – drinkhållare, tak och vindskydd ingår

Den svenska sommaren är underbar med sina sena kvällar, solen som aldrig går ned och badstränder fyllda av glada semesterfirare.

Men tyvärr så är den svenska sommaren väldigt nyckfull. 30 grader och sol ena dagen kan lätt bli 13 grader och ösregn nästa dag.

Det gäller med andra ord att vara beredd på snabba väderskiften, så man ändå kan njuta av att vara utomhus under sommaren.

Därför finns nu en stol som räddar dig i det svenska sommarvädret – den är nämligen regntät.

 

Det skämtas ofta om att den svenska sommaren är ganska kort, vilket ju även ofta är sant tyvärr. Vi har några få veckor med sol där det gäller att passa på att njuta så mycket det bara går. Resten av sommaren får man helt enkelt acceptera regn och rusk emellanåt.

Skyddar från regn och rusk

Men sommaren behöver inte vara förgäves trots att det regnar och blåser. Nu finns nämligen en campingstol som skyddar en från regn och rusk.

Bildkälla: Kelsyus

Stolen är lätt att ta med sig och fungerar som en vanlig campingstol men är utrustad med ett regnskydd som går från marken och hela vägen upp till taket.

Drinkhållare ingår

Tittar solen fram är det enkelt att ta ned regn- och vindskyddet och i ena armstödet finns såklart en drinkhållare.

Bildkälla: Kelsyus

Stolen klarar vuxna personer upp till 130 kilo och är lätt att bära med sig till och från stranden eller fotbollsplanen där man titta på ungarnas matcher utan att bli blöt och kall.

Gör succé på nätet

Stolen har redan blivit väldigt populär och stolen säljer som smör i solsken på nätet.

”Den här stolen har räddat mig från dåligt väder massvis av gånger. En gång tillbringade jag en hel dag i den och höll mig torr hela tiden,” skriver en lycklig köpare.

Bildkälla: Kelsyus

Vilken dröm att ha – den är verkligen som gjord för den svenska sommaren!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att hålla sig torra i sommar!