Barnförbjudna papegojorna flyttas från djurparken – svär för mycket åt chockade besökare: ”Fuck you”

När man talar om husdjur i Sverige idag så tänker nog de flesta av oss på hundar eller katter – eller kanske kaniner. Men många glömmer nog bort att papegojor är ett väldigt populärt husdjur också.

Papegojor är väldigt sällskapliga av sig och de lär sig också väldigt mycket av oss människor, till exempel plockar de upp ord vi använder och kan säga dem själva.

Men det kan lätt gå överstyr om de lär sig för mycket, vilket var fallet för fem papegojor på en djurpark i England.

De svor nämligen så mycket åt parkens gäster att de inte längre får vistas ute i parken, skriver CNN.

Djurparken Lincolnshire Wildlife Park i östra England fick fem stycken afrikanska gråjakor från andra djurparker, men det skulle snart visa sig att fåglarna hade dåligt inflytande på varandra.

Skrek könsord åt besökare

När papegojorna, som bott tillsammans några få dagar, skulle ”hälsa” på djurparkens besökare gjorde de det inte med glada tillrop – utan med könsord.

– Det var helt galet, alla papegojor bara svär hela tiden. ”Dra åt helvete” säger de till varandra hela tiden. Jag blir kallad ”fitta” varje gång jag går förbi dem, säger Steve Nichols till CNN.

Papegojorna, som heter Eric, Jade, Elsie, Tyson och Billy fick snabbt tas ”ur tjänst” på grund av sitt barnförbjudna språk.

Olämpligt för barn

De vuxna gästerna på djurparken tyckte dock mest att papegojorna var roliga.

– Jodå, våra gäster gav tillbaka md samma mynt. Men vi tycker kanske inte att sådant språk är lämpligt för barn som också besöker djurparken, säger Steve till CNN.

De barnförbjudna fåglarna får nu tillbringa lite tid ifrån varandra, i hopp om att de ska få tid att tvätta munnen.

Vilka små busfrön! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!