Bebisen vägrar sluta skrika vid läggdags – men lyssna nu när pappan öppnar munnen och får hela nätet att häpna

Om man ber människor välja ut de bästa dagarna i sina liv så skulle nog många säga dagen då de blev föräldrar. Att få barn är ingenting annat än ett litet mirakel.

Man får se något man själv skapat växa upp och bli en egen liten människa med tankar och idéer.

Kanske blir barnet på pricken lik en själv till utseendet, eller så ser man efter några år att ”fan, ungen har ju exakt samma temperament som jag” och blir lika förskräckt som glad.

Men. Småbarnsåren är väldigt påfrestande, oavsett om folk låtsas som något annat. Dessa påfrestningar kan man hantera på massor av olika vis – men man får nog säga att pappan Daniel valde ett väldigt kreativt sätt.

Daniel är en lycklig, men trött, pappa till en liten dotter. Som alla pappor blir han ibland väldigt trött, speciellt när lilla dotter vägrar sluta skrika.

Blir tyst på några sekunder

Men istället för att bli sur och gnällig över dotterns inte så ljuva gnäll bestämde sig Daniel för att vara lite kreativ.

Daniel kom på ett knep – och det fungerar klockrent varje gång. När bebisen vägrar sluta skrika börjar Daniel göra ett hummande ljud.

Efter bara några sekunder så slocknar hans bedårande dotter som ett ljus.

Bildkälla: Facebook

Hyllas av miljoner

Daniel laddade upp ett klipp på nätet där man får se hur han lyckas få dottern att somna på nolltid.

Klippet har setts av hela 43 miljoner människor som är fulla av beundran inför Daniels kreativa föräldraskap.

Men det finns faktiskt en förklaring till varför dottern somnar så snabbt. Ljuden som Daniel gör påminner tydligen mycket om det ljud som en bebis får lyssna på när den ligger i mammas mage under graviditeten.

Det gör att dottern känner sig lugn av det ljudet.

Här kan du se hela klippet på Daniel och hans dotter!

Visst ser det härligt ut – inte konstigt att Daniels lilla knep hyllas av miljoner! Tryck nu på dela-knappen för att hylla alla föräldrar!