Beccy, 27, köper sexig klänning på nätet – som visar betydligt mer än väntat

Att shoppa kläder på nätet är en hel vetenskap.

Man kan aldrig vara helt säker på att de ska passa, att kvaliteten ska leva upp till ens förväntningar eller att färgen ska vara exakt den som man hoppats på.

För en tid sedan skrev vi om Courtney vars nyinköpta klänning visade så gott som hela hennes ”hylla”, men nu har brittiskan Beccy råkat ut för något liknande.

Den shoppingglada 27-åringen beställde en het klänning via sajten Boohoo. Detaljen att tyget nere vid låren delade på sig och gav viss insyn var något som Beccy gillade. På hemsidan såg det ut som att plagget inte avslöjade mer än någon decimeter ovanför knät.

”Blev helt förstummad”

I verkligheten skulle det dock vara mer blottande än hon hade tänkt sig.

– Jag blev helt förstummad. Jag kunde aldrig tänka mig att något kunde göras så fel, säger hon enligt The Mirror.

Expectation vs reality (pardon the knickers) nice one boohoo.com

Gepostet von Beccy Carr am Dienstag, 3. März 2020

I ett inlägg på Facebook delade 27-åringen med sig av det pinsamma resultatet när hon satte på sig den där klänningen, för cirka 200 kr, som kom hem på posten.

Den visade då BETYDLIGT mer än hon hade väntat sig.

Bild: Facebook/Beccy Carr

Visst, den täckte det allra ”heligaste”, men på sidorna av låren lämnades extremt lite åt fantasin. Man såg hela kanten på trosorna och skulle tygskynket som täckte framtill åka upp eller åt sidan, så skulle man garanterat se precis allt.

”Bästa jag någonsin sett”

Reaktionerna fullkomligt haglade in. Beccys foto var inte direkt en kopia av modellbilden på företagets hemsida. Snarare tvärtom. Man kunde knappt tro att det rörde sig om samma plagg.

”Jag skriker av skratt”, menade en kompis.

”Ärligt talat det bästa jag någonsin sett”, skrev en annan.

”Åh herregud!”, utbrast en tredje.

Beccy, som nu vill reklamera klänningen, tar dock det hela med ro.

– Jag skrattade. Speciellt när jag visade min mamma, säger hon.

Hade du kunnat tänka dig att gå runt i den här klänningen? Eller borde den kanske förbjudas? Ge oss din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare artikeln för att berätta vad just du tycker!