Bekymmerslösa pensionärerna tar nätet med storm efter bilolyckan

Att råka ut för olyckor är hemskt – men när det går bra gäller det ju också att vara glad, tacksam och kanske rentav fira.

Det tyckte i alla fall ett pensionärspar från USA när de voltade med sin blåa Honda för några år sedan.

Maken kunde ta sig ur bilen medan frun satt kvar i väntan på hjälp – och då passade man på att ta en bild på den ovanliga händelsen. Nu har miljontals människor hyllat det härliga och bekymmerslösa krutparet.

Satt kvar i förarsätet

Paret hade vid händelsen varit gifta i över 60 år. Det var under en helt vanlig dag som man under en biltur i staden Bel Air i Kalifornien tappade kontrollen över bilen och voltade. Det gick dock bra för det gamla paret.

Maken var så pass oskadd att han kunde klättra ut ur fordonet på egen hand och tillkalla hjälp. Samtidigt satt frun kvar i förarsätet, men även hon var på bra humör och mådde fint efter olyckan.

För att föreviga den ovanliga händelsen – och eventuellt fira att man klarade sig så bra – så valde paret att ta en bild på platsen.

Maken ståendes utanför bilen med byxorna nästan uppe vid armhålorna. Frun kvar i bilen med solglasögonen på.

Damen ville ta en ”selfie”

Är det här definitionen av krutgubbe och krutgumma?

En del förbipasserande gick givetvis fram och undrade hur gamlingarna hade klarat sig, men förutom att bilen fått några skråmor av smällen, så var läget helt under kontroll. Frun bad till och med sin make om att ge henne handväskan, så hon kunde ta en ”selfie”, skriver Daily Mail.

Till slut kom räddningstjänsten till platsen och kunde hjälpa pensionärsparet med situationen. Då fick dessutom frun få komma ur fordonet.

Bilderna på paret har spridits över hela världen. Många frågar sig vad som är mest bisarrt – att frun sitter kvar i bilen, deras glada humör eller makens exceptionellt högt sittande byxor.

Vilket underbart krutpar! Tryck nu på DELA för att hylla de här bekymmerslösa pensionärerna!