Bianca Ingrossos vågade svar – det gör henne helt vild i sängen

Bianca Ingrossos vågade svar – det gör henne helt vild i sängen

Bianca Ingrosso är en av våra mest omtalade kändisar och hon följs dagligen av hundratusentals fans.

Bianca har gjort sig känd för att vara en tjej med skinn på näsan som inte är rätt för att vara rak och ärlig i sin kommunikation med sina många följare.

Något Bianca varit väldigt öppen kring är sex – och nu har 25-åringen avslöjat vad som är viktigast för henne i sänghalmen.

Det var under en frågestund med sina följare som Bianca Ingrosso valde att inte ducka för några frågor, hur snaskiga de än var, skriver Expressen.

Frågorna handlade om allt ifrån smink, kläder, pengar – och sex.

”Ta hand om mig”

En av frågorna löd ”vad är det mest attraktiva i sängen?” och Bianca svarade uppriktigt.

– För mig är självsäkerhet i sängen det mest attraktiva. Någon som tar för sig och som man märker inte är nervös på något sätt. Det är nog det viktigaste tycker jag, att killen – i mitt fall – tar hand om mig. Jag gillar att bli prioriterad, säger Bianca i klippet.

”Alldeles för mesig”

På andra sidan spektrat så finns det några saker som går jättebort för Bianca.

Att vara för snabb och för mycket är en av de saker Bianca ratar.

– Det mest oattraktiva är någon som är helt i sin egen värld, eller är alldeles för mesig, säger Bianca i klippet som finns att se här.

När Humorbibeln tidigare rapporterat om Bianca Ingrosso har det fällts många elaka kommentarer kring den unga entreprenörens framgång och öppenhet, vilket vi hoppas på att slippa den här gången.

Det är varken vuxet eller ett okej beteende att skriva saker som ”dum i huvudet” eller att hon ska ”hålla käften”.

Oavsett vad du tänker om Bianca, så ber vi dig nu att hålla god ton – men lämna gärna en kommentar på Facebook, eller dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!