Biancas intima sextips – efter tantra-kursen: ”Sån skillnad, bara wow”

Bianca Ingrosso är en av våra mest omtalade kändisar idag och dagligen följs 25-åringen av hundratusentals fans.

Den unga entreprenören har gjort sig känd för att vara en kvinna som inte skräder orden, utan är väldigt ärlig och rak i sin kommunikation med både medier och följare.

Bianca har bland annat varit väldigt öppen kring ämnet sex och samlevnad, vilket säkerligen hjälpt många av hennes yngre, kvinnliga följare med att bli bekväma med sig själva.

Det var i den numera nedlagda podden ”Har man sagt A får man säga B” tillsammans med parhästen Alice Stenlöf som Bianca delade med sig av ett intimt sextips – för tjejer.

”Fejkat 98 procent”

I avsnittet så hade duon besök av Fanny Lyckman och Klara Elvgren från podcasten ”Oss emellan” och det blev minst sagt hett snack.

Samtalet leddes snabbt in på sex och kvinnorna delade med sig av sina olika erfarenheter.

– Jag har fejkat typ 98 procent av alla mina sex. Det känns ju som att man är lite tråkig om man inte kommer och ibland vill jag bara ha det överstökat, berättade Bianca bland annat.

”Ett finger så är det wow”

Bianca delade även med sig av orgasmtips till andra kvinnor, ett knep hon lärt sig på en tantra-kurs hon gått.

– Alltså, jag har bara kunnat komma av ytlig stimulans, fram till min tantra-kurs jag var på där jag lärde mig att göra knipövningar. Och alltså det förändrade mitt sexliv totalt. Nu bara jag stoppar in ett finger så är det liksom ”wow”, berättade Bianca.

Bianca förklarade även hur övningarna går till.

– Man sitter i skräddarställning 10 minuter varje morgon och kniper där nere. Men du ska kunna andas medan du kniper. Men det handlar om att träna upp musklerna där nere då man annars inte gör det så mycket. Det blir såååån skillnad, sade Bianca.

När Humorbibeln tidigare rapporterat om Bianca Ingrosso har det fällts många elaka kommentarer kring den unga entreprenörens framgång och öppenhet, vilket vi hoppas på att slippa den här gången.

Det är varken vuxet eller ett okej beteende att skriva saker som ”dum i huvudet” eller att hon ska ”hålla käften”.

Oavsett vad du tänker om Bianca, så ber vi dig nu att hålla god ton – men lämna gärna en kommentar på Facebook, eller dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!