Bikinimodell poserar sexigt på stranden – håll nu koll till höger när hon plötsligt får stenhård konkurrens

Bikinimodell poserar sexigt på stranden – håll nu koll till höger när hon plötsligt får stenhård konkurrens

Alla älskar stranden – gammal som ung! Stranden är förknippad med sommar, sol, bad och kanske viktigast av allt – glass!

Stranden får även ofta agera skådeplats när snygga fotografier ska tas, kanske framför allt bikinibilder eftersom det är just då en bikini används.

Som fotograf gäller det då att leta upp en lite avskild plats på stranden att fotografera på, för att undvika att andra människor hamnar i bild.

Ibland sker det ändå, någon person helt ovetandes om att fotografering pågår traskar ”in i bild” och förstör allt.

Men de här misstagen kan dock ge upphov till skratt, som den här bikinifotograferingen nedan.

En bikinimodells sexiga fotografering avbröts plötsligt häromdagen – av en gammal man i väldigt, väldigt små badbyxor. Exakt var fotograferingen ägde rum eller vad modellen heter har inte gått att fastställa, enligt brittiska Daily Mail.

Poserar sexigt framför kameran

I ett klipp som nu sprids som en löpeld på nätet kan man se kvinnan, iklädd en liten, röd bikini, stå och posera sexigt på den exotiska stranden.

Men så plötsligt dyker en helt främmande, äldre man upp i höger till i bild.

Till synes helt ovetandes om att det pågår en fotografering där knatar han helt obekymrat rakt in i fotograferingen med ett stort leende på läpparna.

Fått miljontals att skratta

Mannen fortsätter sedan sin promenad och försvinner till slut ur bild, allt medan kvinnan gör sitt yttersta för att posera så snyggt hon bara kan trots den oväntade ”inkräktaren.”

Det kanonroliga klippet laddades upp på nätet den 21 mars men har redan setts av över 19 miljoner människor, som alla skrattat gott åt gubben som promenerar förbi

Se hela klippet här nedanför!

https://twitter.com/sgroi_carmelo/status/1108816200048484353

Vilket otroligt roligt klipp! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt det här idag – det kommer de garanterat att uppskatta!