Bortrest make skickar vackra blommor till frun – men lömska detaljen får henne att kräva skilsmässa direkt

Att vara otrogen är bland det värsta man kan göra mot en annan människa. Det är ett svek mot sin partners förtroende och om man nu känner en sådan enorm lust att träffa någon annan är det alltid bättre att göra slut istället.

Trots det så sker otrohet här och där, titt som tätt. Nästan varje dag kan man läsa om någon ny otrohets-skandal i tidningarna.

Något som då är väldigt skönt att få läsa om är när otrogna människor blir tagna på bar gärning – precis som i det här fallet.

Det är för sajten Whimn som Rose berättar om hur hon ertappade sin make med att vara otrogen.

Jobbade mycket utomlands

Rose var lyckligt gift med sin make Matt, som dock jobbade utomlands en hel del vilket självfallet tärde lite på relationen.

Som lite plåster på såren hittade Rose en dag en bukett med liljor hemma, skickade från Matt, som då befann sig i Singapore på jobb.

Rose ringde då upp Matt och tackade för blommorna.

– Jag älskar dem, även om du kanske skulle köpt rosor till mig som heter Rose, skojade Rose med Matt och tänkte inte mer på det.

Råkade ringa upp

Matt fortsatte att jobba utomlands, oftast i Singapore. En dag ringde Matt videosamtal till Rose, men hon såg bara en svart skärm framför aig.

Däremot hörde hon en kvinna fnittra i bakgrunden och samma röst kallade Matt ”jätterolig.” Bara för att sedan höra Matt bjuda med kvinnan upp till sitt rum.

Sedan bröts samtalet, och Rose visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon ringde upp en väninna som bad Rose ta reda på mer innan hon gjorde något drastiskt.

Insåg misstaget med blommorna

Rose kollade då igenom Matts telefonräkningar, och hittade då ett nummer till en kvinna vid namn Lily.

Efter ytterligare lite efterforskningar hittade Rose den här kvinnan som hette Lily på nätet, och där fanns massor av bilder på Lily och Matt – tillsammans.

Då insåg Rose varför hon fått just liljor hemskickade till sig.

– Liljor till Lily. De där blommorna var aldrig menade till mig, berättar Rose.

Lade allt på sängen

Istället för att blossa upp i ett vredesutbrott mot sitt svin till make så tänkte Rose ut en gruvlig hämnd.

Rose flyttade ut alla sina saker medan Matt var kvar utomlands.

Sedan köpte hon massvis av liljor och lade över hela sängen. Sedan lade hon en röd ros på sin sida av sängen, för att visa att hon kände till hans svinaktiga otrohet.

Rose har sedan dess inte pratat med Matt bortsett från när de skrev under skilsmässopapperen.

Bildkälla: PxHere

Så handskas man med skitstövlar – maken måste ha blivit riktigt snopen!

Tryck nu på DELA-knappen för att stå upp mot otrohet!

Den första upplagan av t-shirts med skämt som borde förbjudas har snart sålt slut – se vad alla garvar åt här. (Annons från Den som skrattar förlorar).