Brevbäraren lämnade Emils paket på ”säkert gömställe” – nu skrattar tusentals åt klockrena knepet

Postnord är nog ett av Sveriges mest utskällda företag. Huruvida det är med all rätt eller inte tänker jag inte bedöma just nu, men under den senaste tiden har det nästan dagligen rapporterats i medierna om missade leveranser, diverse tabbar och allmänt strul.

Men allt är faktiskt inte nattsvart hos Postnord.

Nu visar det sig att somliga brevbärare har ett klockrent sinne för humor – och sådant uppskattar ju vi på Humorbibeln!

Det var Emil Johansson som inte var hemma när ett paket skulle lämnas över till honom, men brevbäraren lugnade 30-åringen med att det var placerat på ett säkert ställe. Det skulle få boråsaren att skratta gott när han väl kom hem.

Emil Johansson, 30, från Äspered i Borås kommun hade beställt kläder via nätet – och i tisdags när produkterna skulle levereras av Postnord så var han fast på jobbet.

– Brevbäraren frågade om han kunde lägga det på trappen. Jag bor i ett ganska lugnt område så jag sa att han kunde göra det – det är ändå ingen som stjäl, säger Emil till Aftonbladet.

Till svar fick sedan 30-åringen att brevbäraren hade gömt paketet med kläder så att ingen skulle kunna se det. Därför fick Emil sig ett riktigt gott skratt när han sedan kom hem på kvällen.

Bild: Emil Johansson

Brevbäraren hade visserligen gömt paketet – men kanske inte på det säkraste, eller mest svårhittade, stället.

– Jag tog ett trappsteg och skrattade till lite. Jag såg direkt att dörrmattan låg konstigt och att paketet låg under. Jag tycker att det var ett ganska fyndigt gömställe, menar Emil.

Bild: Emil Johansson

Han fotade det hela och la sedan ut bilden i en stor Facebookgrupp – och brevbärarens klockrena paketgömma har nu roat tusentals människor.

– Jag fick nästan en chock på morgonen när så många hade gillat.

Emil är givetvis glad över att paketet kom fram – och dessutom låg kvar när han kom hem.

– Det var ett bra gömställe. Han ska ha en stor stjärna som lämnade det, tycker Emil.

Visst var det här, i all sin enkelhet, väldigt roligt och kreativt gjort av brevbäraren?! Dela gärna vidare om du håller med!