Bruden läser upp sina löften vid altaret – då avslöjas 1 hemlighet som får alla i kyrkan att tappa hakan

Dagen man gifter sig med den man älskar över allting annat brukar vara en dag med mycket känslor. Dels kärleken till den man gifter sig med men också en oerhörd nervositet och fjärilar i magen. Men den här bruden hade nog ännu fler känslor i kroppen när hon stod vid altaret med mannen som skulle bli hennes make. Dagen innan hade kvinnan fått ett besked som vände upp och ned på allt, skriver Unilad.

Kvinnan skriver själv om sina upplevelser på sajten Whimn och har då antagit pseudonymen Casey. På sajten berättar hon om hur hennes bröllopsdag utvecklade sig till något helt annat.

Fick ett meddelande i telefonen

Kvällen innan bröllopet var Casey ute med sina brudtärnor och drack bubbel och hade det gött när det plötsligt surrade till i hennes telefon. Casey trodde att det var ett i mängden av alla grattis-meddelanden som hon fått under dagarna. Men meddelandet kom från ett nummer hon inte kände igen, och i meddelanden fanns flera bilder på en sms-konversation mellan hennes blivande make – och hans älskarinna.

”Din kropp är helt otrolig”

Meddelandena som hennes blivande make skickat till sin älskarinna var väldigt målande.
”I helgen är det du och jag, snygging. Din kropp är helt otrolig och du vet verkligen hur man använder den. Jag önskar att min flickvän var lika duktig i sängen,” stod det tillsammans med ett till meddelande från älskarinnan:
Jag skulle inte gifta mig med den här mannen. Kommer du?”

Paret på bilden har inget med artikeln att göra: Bildkälla: Flickr

Vägrade ställa in bröllopet

Självfallet hamnade Casey i chock. Hur kunde mannen hon skulle gifta sig med bete sig på det här sättet? Casey visade upp meddelandena för sina tjejkompisar som direkt krävde att hon ställde in bröllopet. Men Casey hade fått en idé, hon kände nämligen ett band till älskarinnan eftersom de båda blivit bedragna av samma man.

Tog upp lappen med sina löften

Dagen efter klev Casey upp och gjorde sig i ordning, precis som om hon verkligen hade tänkt att gifta sig med mannen. Men när hon stod vid altaret, mittemot sin man, tog hon upp lappen med sina löften och började läsa.
– Det kommer inte att bli något bröllop idag. Min blivande make är inte den jag trodde att han var, sade Casey framför en chockad publik.

”Älskar er alla”

Sedan fortsatte Casey med att läsa upp meddelandena som hennes ”man” skickat till sin älskarinna. Mannen sprang givetvis rakt ut ur kyrkan, men Casey fortsatte att prata.
– Jag älskar alla er som kommit hit idag och är väldigt tacksam över det. Men tyvärr är bröllopet som sagt inställt, istället tycker jag vi tar det här tillfället till att fira ärlighet istället!

Så här hämnas man på riktigt – det otrogna aset fick minst sagt vad han förtjänade! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får läsa detta!