Bruden väntar otåligt på maken inför bröllopet – vänder sig om och blir helt svimfärdig

Det finns vissa dagar ur sitt liv som man kommer minnas för alltid. De flesta brukar säga dagen de tog studenten, dagen de blev föräldrar – och självklart dagen de gifte sig. Att få skrida till altaret och lova sin älskade evig kärlek är bland det finaste man får uppleva under en livstid. Hela dagen är fylld av kärlek och glada överraskningar. För bruden Kaylee blev dagen än mer speciell – tack vare sin blivande make, skriver Bright Side.

Enligt gammal tradition ska ju bruden och brudgummen inte se varandra under bröllopsdagen innan man fått på sig bröllopskläderna. När paret Kaylee och Orion skulle gifta sig valde de att hyra in en fotograf för tillfället då de såg varandra för första gången. Då passa Orion på att bjuda sin blivande fru på en riktig överraskning.

Bruden kan inte tro sina ögon

Kaylee är uppvuxen i en familj som hade katt, och när Kaylee och Orion flyttade ihop saknade Kaylee sin älskade misse. Då fick Orion en genial idé, som han överraskade sin blivande fru med på bröllopsdagen: han adopterade en herrelös liten kattunge som han överlämnade till Kaylee som bröllopsgåva. Fotografen var med på hela överraskningen och fotade Orion när han bar den lilla lurvbollen fram till sin intet anande fru.

Kaylee stod med ryggen mot sin blivande make och anade ingenting.

När Orion sedan lade handen på Kaylees axel och hon vände sig om kunde hon inte tro sina ögon.

Kaylee utstrålar verkligen ren och skär lycka.

En liten familj

Kaylee och Orion fick alltså en tredje familjemedlem på sitt livs finaste dag, något som rörde bruden till tårar.

Här är hela den nyblivna familjen samlad.

Det senaste tillskottet i familjen heter Chloe och verkar trivas alldeles utmärkt med sina nya föräldrar.

Vilken underbar liten familj! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!