Brudens stenhårda hämnd – framme vid altaret

Något av det mest nervösa man kan göra är att gå nerför altargången med släkt och vänner på sidorna för att snart lova en annan människa evig kärlek. Bröllopsdagen vill man givetvis ska vara helt perfekt och ”fjärilar i magen” hör trots allt till.

Då vill man dock inte stöta på några oförutsedda problem, upptäckter eller hemligheter.

Det slapp inte den här kvinnan som går under namnet ”Casey”. Kvällen innan sin stora dag fick hon reda på något hemskt om sin blivande make, men väntade till mötet framme vid altaret innan hon fick hela kyrkan att tappa andan, skriver Daily Mail.

Det var kvällen innan bröllopet som ”Casey”, vars berättelse först lades ut på sajten Whimn, var ute och umgicks med sina brudtärnor som det plingade till i hennes telefon. Hon tog upp mobilen i tron om att det handlade om ett nytt grattis-meddelande, men i stället var det ett SMS från ett helt okänt nummer.

Barnförbjudna meddelanden

Det skulle vända hela hennes värld upp och ner.

”Jag skulle inte gifta mig med honom. Kommer du?” stod det – och sedan kom det flera bilder på heta och barnförbjudna meddelanden som maken ”Alex” skickat till en annan kvinna.

”I helgen är det du och jag. Så blir det. Riktigt hett. Var förberedd”, skrev han.

Foto: Pxfuel

”Din kropp är helt otrolig och jävlar, vad du vet hur man använder den. Jag önskar att min flickvän var som du”, fortsatte den blivande maken och poängterade dessutom att han aldrig känt en sådan kontakt med någon som han gjorde med den här kvinnan, skriver Unilad.

”Casey” blev givetvis bestört och ledsen, men samlade sig snabbt – och kom på en plan.

Chockade hela kyrkan

Hon vägrade avbryta bröllopet, lät allt fortgå som planerat – ända fram till hon och ”Alex” stod där framme vid altaret och skulle lova varandra evig kärlek.

Då, när löftena skulle läsas upp, tog ”Casey” fram sin mobil från under brudbuketten – och läste upp vartenda ord som ”Alex” skrivit till sin älskarinna. Hela hans affär avslöjades inför hela kyrkan – och alla var givetvis i chock.

Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: Flickr

Brudgummen stormade ut ur kyrkan när han insåg att allt var över. Han hade gjort bort sig och förstört allting.

”Det blir ingen vigsel i dag, men i stället tycker jag att vi firar ärlighet, sann kärlek och att man ska följa sitt hjärta. Min blivande make var inte den jag trodde att han var. Jag vill tacka er alla för att ni kommit hit i dag”, sa bruden inför alla gäster.

Det här är vad jag kallar en riktig hämnd! Skitstöveln fick verkligen vad han förtjänade! Tryck nu på dela-knappen, så att fler får läsa om hur det kan gå när man beter sig som ett riktigt arsle!