Brudparets raseri: Stämmer fotografen David efter hundratals sexuella bilder

Ens bröllop är en av de stora dagarna i livet. Alla blickar är riktade mot den fantastiska kombination som är en själv och ens älskling. Det är verkligen en tid för kärlek och omtanke. Givetvis vill man då att precis allt ska vara perfekt.

Det är många som måste sköta sina kort rätt för att dagen ska bli riktigt lyckad. Vi har brudtärnor, präst, ibland kökspersonal och annat.

Det är väl ganska sällan som precis allt rullar på som det ska, men så länge det inte sker alltför stora katastrofer så får man nog vara ganska nöjd.

Paret Steph och Paul Urwin hade inför sitt bröllop hyrt in en fotograf. Så gör ju många, men de hade redan börjat bli irriterade på honom när han anlände betydligt senare än vad man hade kommit överens om.

Men väl på plats kunde de under sin speciella dag följa hur han tog massvis av foton på både själva ceremonin och den efterföljande festen. Givetvis såg de fram emot att senare kunna ta del av hur allt såg ut på bild.

Mercury Press

Det var så klart själva idén – att få med sig minnen även i form av underbara fotografier. Det här var den stora saken som man längtade efter när själva bröllopet väl var avslutat.

Bilder på privata kroppsdelar

I alla fall fram till dess att slutprodukten landade i brevlådan.

De fick då en CD-skiva med 1 636 bilder på – och en del av dem skulle visa sig vara mer eller mindre chockerande.

Mer än en tredjedel av fotona hade usel skärpa och åt helskotta för många bilder hade fokus på specifika gästers mer privata delar.

Mercury Press

Steph berättar för Ladbible:

– Det var mer på 2 av brudtärnorna än på något annat. Han tog bilder på den enas bröst och rumpa. Jag är medveten om att bilder kan tolkas på olika sätt, men hela 3 bilder på någons bakdel är liksom inget oskyldigt misstag, säger hon.

– Många bilder var dessutom sneda och skulle se jättefel ut i en ram på väggen.

Om man nu ska vara pervers och ta smygbilder på andra människors mer privata kroppsdelar så är det givetvis redan där inte i närheten av okej. Det beteendet kan aldrig accepteras. Men om man nu redan gjort det – skickar man då verkligen vidare materialet till sin kund?

Mercury Press

Fotografen, som heter David Kilcourse, tog sammanlagt över 100 bilder på brudtärnorna – och endast 11 på brudgummen Paul.

Stämde fotografen

Man blir sannolikt redan förbannad när en inhyrd ”professionell fotograf” inte gör sitt jobb på ens bröllop, men paret var också irriterade i och med att de hade lovats fin redigering, 2 utskrivna, större bilder samt ett fotoalbum.

Paret Urwin blev så pass arga att de valde att stämma fotografen – och vann.

– Han har orsakat så mycket smärta i mitt hjärta – och jag kan tänka mig att göra vad som helst för att han inte ska kunna bete sig så här mot något annat par, säger Steph.

Mercury Press

Genom domstolsbeslutet tvingades David betala 601 pund, motsvarade ungefär 6 600 kronor, till det besvikna paret. Fotografen menade att det dåliga vädret var en stor anledning till den dåliga kvaliteten på bilderna – och han lyfte dessutom fram att han inte längre marknadsför sig själv som just en bröllopsfotograf.

– Nu har de ruinerat mig, sa han efter domen.

Tyvärr för paret så kan inte pengarna rätta till de dåliga fotona eller besvikelsen de känner över att inte få med sig de bildmässiga minnena som de hade hoppats på från bröllopsdagen. För deras skull får man hoppas att några av gästerna tog bra bilder med sina mobiler.

Här är ett annat bröllop då det – av en annan anledning – gick åt skogen! Lyssna vad det är för ljud som plötsligt börjar spelas högt i högtalarna under vigseln!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/TsIXPQ87OiE” /]

Många har ju egna skräckhistorier från sina bröllop, eller roliga berättelser från när det spårat ur under fest eller vigsel. Dela gärna med dig av detta i kommentarsfältet!