Bystig tonåring drömde om att tatuera hela kroppen – se nu när hon kastar kläderna 13 år senare

Det finns vissa outtalade normer som många av oss vuxna lever efter. Det är familj, hus, bil och hund samtidigt som man inte sticker ut allt för mycket varken utseendemässigt eller klädmässigt.

De flesta är dessutom väldigt nöjda med det livet, vilket såklart är helt okej. Alla har ju rätt att leva sitt liv precis som man själv vill utan att någon ska lägga sig i.

Mara Inkperial lever sitt liv på sina egna villkor och har valt att sticka ut rejält från mängden – genom att tatuera sig över nästan hela kroppen.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Mara kommer från Tyskland och har sedan hon var 13 år gammal om att få tatuera sig.

Som 17-åring gjorde hon sin första tatuering och sedan dess har det rullat på.

Hundratusentals följare

Mara driver idag en egen tatueringsstudio och fokuserar mycket på svartvita, realistiska motiv – som hon också har över hela sin egen kropp.

Maras arbete har inte bara inneburit massvis av tatueringar, det har även resulterat i hundratusentals följare på nätet, som beundrar den yppiga tyskans kroppskonst.

Visar upp sig utan bläck

Flera av Maras fans har dock varit nyfikna på hur hon skulle se ut utan alla sina tatueringar, något som såklart inte går att lösa på naturlig väg.

https://www.instagram.com/p/CpHIY5bqwQt/

Så Mara införskaffade samma typ av smink som filmbolagen använder för att täcka upp skådespelares ärr och tatueringar.

Resultatet blev otroligt tydligt.

Bild: Instagram

”Så roligt att få leka med sminket! Jag gillar känslan av anonymitet utan tatueringar. Men också lite tråkigt utan bläck” skriver stjärnan om bilden.

Vad tycker du om hennes förvandling?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!