Chaufför kastar av passagerare från skolbussen – men kolla nu när ”barnet” reser på sig

Det gäller att göra rätt för sig – vad det än handlar om.

Ett klipp från USA väcker nu starka känslor på sociala medier då en chaufför slänger av en liten passagerare från sin skolbuss. Det ser hemskt ut – och många på trottoaren stannar till för att skälla ut den irriterade mannen.

Sekunden senare tar dock allt en mycket oväntad vändning.

Ja, det är på Twitter som det mycket omtalade klippet (längre ner) nu väcker starka känslor – och tusentals människor skrattar åt det bisarra som inträffar.

Kastar av passagerare från skolbuss

Direkt ser och hör man att flera personer vid en busshållplats är mycket irriterade. Ilskan är riktad mot en chaufför till en skolbuss. Han är nämligen också arg och kastar ut en till synes ung passagerare. Det ser bryskt, elakt och överdrivet ut.

Bild: Twitter/@OhMrWonka

Därför är det också många som reagerar kraftigt – och en kvinna går till angrepp mot busschauffören.

Bild: Twitter/@OhMrWonka

Sekunden senare ska de dock förstå vad mannens ilska kommer från – när det avkastade ”barnet” får hjälp upp så ser man att det i själva verket handlar om en vuxen man.

Bild: Twitter/@OhMrWonka

Han har skägg, barnryggsäck och har stoppat in sig i en liten jacka som väl döljer hans ansikte. Mannen är mycket kort, eventuellt kortväxt – men plötsligt förstår alla att det som busschauffören är irriterad på är att passageraren försökt åka gratis.

Många känner sig förvirrade

Det har dock vuxna igen rätt att göra – i och med att det är en skolbuss som är avsedd för barn.

Plötsligt blir stämningen på trottoaren som förbytt – folk är förvirrade, förvånade och många verkar känna sig lite lurade av fripassagerarens unga förklädnad. Jag kan inte klandra dem – vid första anblick trodde jag också att det handlade om ett skolbarn.

Kolla nu själv in klippet!

Vad tycker du? Gjorde chauffören rätt som kastade av fripassageraren eller borde han ha skött det annorlunda? Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tänker!