Christian råkade ut för oväntad överraskning – i korvpaketet: ”Blev lite snopen”

Korv och potatis är en riktig svensk klassiker som nog äts på massvis av ställen runtom i Sverige dagligen.

Oftast är det ganska odramatiskt att plocka upp ett paket korv och lite potatis på väg hem från jobbet, men när Christian gjorde just det råkade han ut för en överraskning, vilket GöteborgDirekt var först med att rapportera om.

Christian, hemmahörande i Göteborg, fick sig en rejäl överraskning när han kom hem från affären och packade upp det korvpaket som skulle bli hans lunch.

”Inte vad jag förväntat mig”

En av korvarna stack nämligen ut något – och såg väldigt mycket ut som något annat än en korv.

Bildkälla: Privat

Trots korvens något egendomliga utseende så bestämde sig Christian för att tillaga den.

– Jag blev lite snopen. Det var inte vad jag hade förväntat mig direkt. Men jag stekte den igår och åt den med potatis, sallad och senap. Den smakade bra, säger han till GöteborgDirekt.

”Inte komma ut på marknaden”

Lithells, som tillverkat korven, medger att korven aldrig borde ha sett dagens ljus.
– Det som hänt är att tarmen har spruckit och korvmassan har pressats ut. När detta sker så ska korven plockas bort från produktion och inte komma ut på marknaden. Konsumenten får gärna höra av sig till vår konsumentkontakt och få ersättning för att kunna köpa en ny produkt, säger Sara Andersson på Lithells till GöteborgDirekt.

Bildkälla: Privat

Christian tar dock det hela med ro.

– Jag är inte upprörd eller missnöjd på något sätt. Allt kan hända när det gäller tillverkning, säger Christian till sajten.

Tryck på DELA-knappen så dina korvälskande vänner också får se det här!