Clayton var spinkig och lat: 40 år senare får pensionärens superkropp damerna att dregla

När man kommer i åldrarna är det inte alltid så lätt att hålla kroppen i topptrim och att hasa sig iväg till gymmet.

Många gånger är det helt enkelt andra saker som kommer emellan – barnbarn, hobbys, livsnjutande och annat hamnar lätt högre upp på prioriteringslistan.

Samtidigt finns dock de som i 50- och 60-årsåldern når sitt livs form – och det är bara att applådera. Den pensionerade advokaten Clayton Paterson tar nu nätet med storm på grund av sin otroliga atletkropp!

Den 60-årige fyrabarnspappan tyckte som ung om att vara aktiv, men Clayton var alltid spinkigare än sina bröder. I samband med att hans ungar kom till världen hamnade han dessutom efter med träningen. Det blev att advokaten hamnade på latsidan vad gäller just att hålla sig i form, men det hela skulle senare ta en extrem vändning.

Ladbible/Media Drum World

Blir helt mållös

För några år sedan bestämde han sig för att börja träna igen – i dag är bodybuilding ett av Claytons absolut största intressen.

Ladbible/Media Drum World

Enligt Ladbible har han beskrivits som en 60-åring i en 20-årings kropp – och det är enkelt att förstå varför många damer tappar hakan när de ser den här pensionärens makalösa kropp.

LÄS MER: Gina är världens sexigaste mormor

Ladbible/Media Drum World

Även som man blir jag bli helt mållös – det här är otroligt imponerande och det är inte ens plågsamt att erkänna att man själv blir lite avundsjuk. En annan hade behövt spendera ett par år på gymmet för att ens närma sig det där!

– Det sticker ut lite att man är så pass vältränad när man är 60, men jag är i mitt livs form, säger han enligt Ladbible.

Ladbible/Media Drum World

Ett bra sexliv

Hans barn – tre söner och en dotter – är mellan 23 och 33 år.

– Enda skillnaden mellan mig och dem är åldern, att jag inte festar och jag går nog också och lägger mig tidigare. Annars är vi lika, menar han. När vi åker skidor eller äter middag ihop så är vi på samma nivå.

JolyGram

Clayton får ofta frågan vad han tar för preparat eller steroider för att hålla sig i sådan makalös form.

– Jag använder inget sådant där, slår han fast. Som pensionär försöker jag njuta av livet med god hälsa, en hel del träning, ett bra sexliv och jag vill inte sakta ner på grund av min ålder. Jag känner mig attraktiv, har gott om självförtroende och responsen jag fått har varit väldigt positiv.

Blir du också imponerad av Clayton? Tryck då på DELA för att hylla den här krutgubben!