Cykeltjuv lämnar kvar dräpande lapp efter fräcka stölden – och hyllas nu som rena geniet

En cykeltjuv hyllas (!) nu på sociala medier.

Anledningen är den lapp som personen efterlämnade i samband med att han eller hon knyckte åt sig cykeln.

Det visade sig nämligen finnas en god anledning till ”stölden”.

Att bli bestulen på något är alltid irriterande. Mobiltelefon, plånbok, nycklar eller en cykel är otroligt frustrerande att bli av med – för att någon lömsk och girig tjuv inte kan skilja på ditt och mitt.

Lämnade lapp efter cykelstöld

Alla kan nog känna igen sig i hur jobbigt det är att bli av med något på det sättet – och det är troligen därför en cykeltjuv på Irland nu hyllas på sociala medier.

Bild: Flickr

Det kan låta konstigt, men när man läser den lappen som personen lämnade kvar efter att han eller hon tagit med sig cykeln, så förefaller det hela betydligt mer rimligt.

Bild: Reddit

”Om du letar efter den gråa cykeln, så har jag stulit tillbaka den. Den är min och jag har både bilder och ramnummer som bevis. Ha det fint, din idiot!”, står det ungefär, om man översätter till svenska, på lappen.

Nu hyllas initiativet på hela nätet

Med andra ord handlade det alltså om att den här personen en gång blivit besluten på sin cykel, som han eller hon nu stal tillbaka efter att ha sett den parkerad på stan.

Det är oklart om personen som senast använt cykeln är den som också stal den från början, eller om den här personen hade köpt den utan att inse att det handlade om en stulen cykel.

Oavsett vad, som verkar tusentals nu tycka att lappen är både briljant och rolig! Jag kan bara hålla med!

Snacka om att karma slog till med full kraft här – och jag kan inte sluta skratta när jag tänker på tjuvens min när han eller hon möts av den här klockrena lappen! Så kan det gå när man stjäl från andra människor!

Tycker du också att det var rätt att stjäla tillbaka cykeln? Tryck då på dela-knappen här nedanför!