Världens kåtaste anka har pippat så mycket att han nu får akutvård på specialsjukhus

Alla varelser blir så småningom könsmogna, vilket är en förutsättning för fortsatt liv på här på jorden. Men som med allt annat så är varje varelse unik i sitt eget lilla slag, vilket man ju inte minst märkt på människor. Även bland djuren varierar sexlusten, för vissa är den större medan den för andra är mindre. Någon med extremt stor aptit på sex är ankan Dave – han har nämligen pippat så mycket att han fick uppsöka läkare, skriver Unilad.

Dave, eller Dave the duck som hans fullständiga namn lyder, är en glad anka som bor hos sin ägare Dave Watson i södra England. Han tycker även mycket om sina kvinnliga kamrater som även de bor hos Dave Watson. Lite för mycket.

Pippar tio gånger om dagen

Dave omger sig gärna med sina tre flickvänner Dora, Freda och Edith och ska enligt rapporter från ägar-Dave pippa med sina flickvänner så mycket som tio gånger om dagen. Men till slut sade Daves kropp ifrån, eller rättare sagt hans penis som blev sårig och infekterad av allt galet sex.

Fick lägga in sig på sjukhus

Till slut insåg ägar-Dave att han var tvungen att ta med ank-Dave till doktorn för att plåstra om den trasiga penisen. Väl där togs Dave om hand och skickades sedan tillbaka hem med stränga restriktioner om att inte umgås mer med sina flickvänner. Nymfoman-ankan lever nu separat från sina älskade damer, för allas bästa.
– Han var på tjejerna hela tiden, det spelade ingen roll om det var parningssäsong eller inte, säger ägar-Dave till Unilad.

Bildkälla: Wikipedia

Så kan det gå! Tryck nu på DELA-knappen!