Den här sockervaddsätartävlingen är det bästa du kommer se idag!

Ibland ser man saker som man helt enkelt inte vet hur man ska reagera på. Det är helt nytt. Allt man vet är att man gillar det.

Det gällde mig när jag såg det här klippet från ett kinesisk tv-program.

Det sändes för några veckor sedan och har sedan spridits över nätet som en löpeld. Flera miljoner har sett klippet och förundras över vad de sett.

Klippet är en programledare som utmanar sin sidekick i att äta sockervadd snabbast. Men kolla in hennes teknik! Helt otroligt.

Klippet finns här under:

Sockervadd har aldrig varit coolare

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=JV1v25cY4os” /]

Jag har länge varit fascinerad av mattävlingar. Alltså inte laga mat, utan äta mat. Och snabbt ska det gå. Hittills har det mest varit varmkorv med bröd tävlingar som jag sneglat på men nu har jag nog en ny favorit. Sockervaddstävlingar.

I alla fall det här klippet. Kvinnan och mannen är två programledare i kinesisk tv och leder programmet ”I’m the winner”. Ett klassikt utmaningsprogram. Och i det här momentet så tävlar de mot varandra.

Men killen har inte en chans. Kvinna har den perfekta tekniken när hon sliter av sockervadden och snabbt som djävulen slukar innehållet. Hennes uppfinningsrikedom får högst betyg!

Klippet har så klart redan setts av miljoner. Och det är inte svårt att förstå varför.

Här är en gif så ni kan njuta av spektaklet igen.

Och det enda som är bättre än att se det klippet är att se det baklänges!

DELA gärna! Du har säkert någon vän som vill se detta!