Det gömmer sig 2 katter i bilden – kan du hitta dem?

Något som kan driva människor till vansinne är små kluringar och utmaningar. Framför allt då ens ögon och hjärna ska samarbeta kan man bli riktigt frustrerad.

Att människan har en inneboende tävlingsinstinkt råder det ingen tvekan om när man tar sig an bilder som den här nedan. Någonstans gömmer det sig 2 katter. Kan du hitta dem?

På senare tid har det blivit allt vanligare att hitta små quiz, synvillor, utmaningar och gåtor på nätet. Vad det beror på är svårt att svara på, men den här typren av problem har fått sig ett rejält uppsving.

Jag har alltid fascinerats av sådant här och minns från tidig ålder när man skulle lösa rebusar i skolan som en viss lärare ofta tog fram. Det var visserligen på en ganska enkel nivå på den tiden, men redan då tyckte jag sådant här var kul.

Många tycker ju om att utmana sig själva och även om vi alla är olika vad gäller hur tävlingsinriktad man är så är det svårt att inte bli entusiastisk när man ställs inför problem där en lösning sällan är långt bort.

Bara 10 procent klarar det

Den här svartvita bilden (nedan) har florerat på nätet ett tag, men vi har faktiskt aldrig skrivit om den tidigare. Den har gett tusentals människor huvudbry – och det gäller verkligen att plocka fram den berömda falkblicken om du ska lösa den här kluringen.

Det gäller att hitta 2 katter i bilden! Tydligen är det bara 1 av 10 som fixar det!

Om du behöver en liten ledtråd så kan jag säga att det är viktigast att fokusera på den nedre halvan av bilden. Så testa nu igen om du inte redan hittat de 2 gömda missarna!

Nedan redovisar vi svaret! Glöm sedan inte att trycka på dela-knappen för att utmana dina kära vänner!

DELA gärna för att bjuda dina vänner på lite hjärngympa!