Det ser ut som vanliga kalsonger, men det som avslöjas när han vänder sig om får hela nätet att skratta

Det ser ut som vanliga kalsonger, men det som avslöjas när han vänder sig om får hela nätet att skratta

Många personer trivs med att inte stå i rampljuset. De sjunker gärna in i mängden och gör inte alltför mycket väsen av sig. De finner en harmoni i att vara lite i bakgrunden, helt enkelt.

Sedan finns givetvis även de som tar ut svängarna lite mer, som låter kreativiteten flöda och gärna tar plats. Det är väl tur att vår värld innehåller olika typer av karaktärer?

Genom åren har vi fått se många oerhört märkliga trender kring utseende och mode. Många gånger har jag sett ett plagg och direkt funderat på hur någon kan vilja ta på sig något så gräsligt, men sedan slagits av tanken att det vore ganska trist om alla gillade exakt samma saker.

Men för en tid sedan lanserades en ny typ av kalsong som är något av det konstigaste, men kanske även roligaste, jag sett på mycket länge. Det är ett underklädesplagg som säkert en hel del kommer lockas att handla.

Det är då en herrkalsong med ett vargansikte i 3D-tryck framtill. Det ska, enligt tillverkaren, få mannen att se ”sexig och vild” ut.

Blivit vida omskrivet

Plagget är faktiskt inte heller speciellt dyrt. Det kan bli ditt för så lite som 13 dollar, motsvarade drygt 110 kronor.

Man får dessutom nog klassa det här som en lyckad lansering redan nu, för under de senaste månaderna har den ovanliga kalsongmodellen blivit omskriven över så gott som hela världen.

Många både skrattar och skämtar med varandra om det här påhittet. Från tillverkaren menar man dock att det här är den perfekta presenten till en man eller pojkvän – och jag ska erkänna att jag inte hade tackat nej till att ha ett par sådana här i min underklädeslåda.

Någon gång vill man ju kanske känna sig lite vild och dessutom vara lite av ett ett modelejon. Eller modevarg kanske är det som gäller från och med nu?

Du kan köpa kalsongen här!

DELA gärna den här nyheten med dina vänner!