Det här enkla testat avslöjar om du är en introvert personlighetstyp

De flesta människor som man stöter på är extroverta. De hämtar energi från omvärlden och har mycket fokus på att sända ut signaler.

Introverta utgör en mindre grupp människor som oftast fokuserar på att ta in signaler från omvärlden och tolka dem.

Introverta är oftast bättre på att fokusera, vilket gör att de är bättre lämpade för det här testet – så om du klarar av det här enkelt kan det betyda att du är introvert.

Kolla in bilderna här under. Om du hittar de dolda symbolerna enkelt kan det faktiskt vara en tydlig indikator på vilken personlighetstyp du har.

1. Vi börjar enkelt: Kan du hitta croissanten?

 2. Det finns en luftballong bland maneterna – kan du hitta den?

3. Hitta snigeln!

4. Den här är svårare: Hitta knappen!

5. Alla klarar inte av att hitta fjärilen. Gör du?

6. Den här är ännu mer komplicerad. Kan du hitta kaffekoppen?

7. Sista testet: Kan du hitta sköldpaddan?

Resultat:

Om du hade väldigt enkelet att hitta alla gömda ting i bilderna så kan det vara ett tecken på att du är introvert. Introverta besitter en bättre observationsförmåga och sinne för detaljer andra. Du behöver ofta var själv mellan dina social kontakter för att ladda upp batterierna  innan du vill ge dig ut i världen igen. Du trivs ofta bättre i små grupper där dina insikter kan värderas högt.

Om du tröttnade på att titta på bilderna och började tänka på annat är du antagligen mer av en extrovert person. Du får energi av att vara med andra och är ofta aktiv och i kontakt med dina känslor. Du har svårt att hålla dig på en plats men har lätt för att kommunicera med andra.

Om du tycket att testet var svårt men ändå klarade det så kan du vara ambivert – det är väldigt ovanligt. Du har många strängar på din lyra och har enkelt för att anpassa dig i olika miljöer. Du har lätt för att passa in och kan prata med vem som helst.

Håller du med om ditt resultat? DELA gärna det här testet med dina vänner så kan de utmana sig själva och förhoppningsvis kanske lära sig något som sig själva på kuppen!