Diana får panik när maken friar – men brudens klockrena lösning får nu hela nätet att skratta

Att fria är något av det största som kan hända under en livstid och därför också något som kan orsaka en hel del stress, både för den som går ned på knä och för den som får frågan.

Plats, tidpunkt, sällskap. Allt sådant är oerhört viktiga aspekter att ha med i ekvationen när det ska frias till sin älskade.

Ibland sker dock saker som är bortom vår egen kontroll, och då gäller det att lösa situationen efter bästa förmåga.

Som den kommande bruden Diana, till exempel. När hennes make friade fick hon panik, men löste allt på ett fyndigt och roligt sätt, skriver sajten Ladbible.

När Dianas pojkvän José bad henne följa med på hans föräldrars på middag för att fira deras bröllopsdag tänkte inte Diana mer på det.

Föll ned på knä

Men mitt under middagen, bland hela Josés släkt, föll José ned på knä framför Diana och sträckte fram en ring.

Diana blev rörd av den fina gesten men reagerade ändå inte exakt som José hade tänkt sig.

Såg sig omkring i rummet

Diana jobbar som sjuksköterska, ett jobb där man använder händerna så gott som hela tiden. Därför lägger hon heller aldrig speciellt mycket tid på att fixa naglarna.

Så när José och Diana skulle föreviga förlovningen fick Diana panik – hennes naglar såg verkligen inte så bra ut som hon ville.

Men Diana är kvicktänkt. Hon letade snabbt upp en kvinna med finmålade naglar, som visade sig vara en kusin till José, och trädde helt enkelt ringen över kusinens finger och lät hennes hand agera ”stunthand” till själva bilden.

Här är bilden som paret valde att spara som sin ”förlovningsbild”. Fin va?

Bildkälla: Twitter

Men i själva verket såg hela bilden ut så här.

Bildkälla: Twitter

Tusentals skrattar åt smarta draget

Kusinen som fick ställa upp med sin hand lade ut båda bilderna på sin Twitter och där har bilden sedan i lördags hyllats av närmare en miljon människor som skrattar gott åt den blivande brudens smarta åtgärd.

Visst är det roligt med människor som lyckas göra en ganska allvarsam situation till något roligt. Tryck nu på dela-knappen så dina vänner också får läsa det här, det kommer de garanterat uppskatta!