Dildo blev överhettad – krävdes 22 brandmän för att släcka eldsvådan

Som brandman får man rycka ut på massor av olika uppdrag. Det kan handla om att ett djur fastnat i ett stängsel, att hjälpa till när någon person hamnat i knipa – och såklart att släcka bränder.

En brand kan uppstå på många olika sätt, men frågan är om brandmännen i österrikiska Mieming någonsin tidigare fått ett så märkligt brandlarm som i söndags natt.

De 22 brandmännen på stationen fick nämligen rycka ut – för att släcka en brinnande dildo, skriver österriskiska Tiroler Tageszeitung.

Det var i söndags kväll som larmet gick för de lokala brandmännen i den österrikiska staden Miemin. En orolig bilförare ringde in ett larm om en brand längs en landsväg. Brandmännen tog självfallet det säkra före det osäkra och skickade ut hela styrkan på 22 brandmän.

Bildkälla: Facebook

Dildo brann för fulla muggar

Brandmännen misstänkte att branden kunde vara ett bildäck, något de erfarit förut längs vägkanter.

Men när de anlände till platsen och fick se eldsvådan hade de svårt att hålla sig för skratt.

Där, i en korsning, låg en batteridriven dildo och brann för fulla muggar.

Boven: Trådlös laddare

När brandmännen lyckats släcka branden kunde de se att dildon, som är av det populära märket Womanizer, börjat brinna av att ha varit inkopplad till en trådlös laddare.

Bildkälla: Facebook

Exakt hur det kom sig att den brinnande dildon hamnat vid vägkanten har ännu inte gått att kartlägga, men sannolikt har den slängts ut ur en bil när den fattat eld.

Det tog brandmännen mindre än 15 minuter att släcka den överhettade sexleksaken.

Ingen misstänkt

Den lokala polisen har kopplats in på fallet men ingen utredning är påbörjad.

Detta då ingen utsattes för fara samtidigt som det blir svårt att hitta den misstänkte dildonjutaren som slängt ut sin leksak när den fattat eld.

Bildkälla: Facebook
Vilket spännande och viktig yrke de har ändå, våra älskade brandmän. Tryck nu på DELA-knappen för att hylla brandkåren!