Dottern lånar mammas läppbalsam – minuten senare avslöjas snuskig detalj: ”Låg på golvet i tårar”

Även om de flesta av oss njuter av att stå nära våra familjemedlemmar, så finns det saker och ting som man vill hålla för sig själv. Det allra mest privata ska föräldrar och syskon helst inte blanda sig i – och ni förstår nog vad jag syftar på.

Framför allt sexrelaterade saker förstår jag om människor vill låta bli att berätta om för sina närmaste. Så resonerar i alla fall jag – och vi låter den typen av frågor vara privata i vår familj. Det känns säkrast så!

En dotter i Colombia skulle dock, av ett misstag, få veta lite väl mycket om sin kära mammas erotiska äventyr – och nu har hennes berättelse spridits världen över.

Det är Dayana Chamorro som för några dagar sedan började leta efter läppcerat, eller läppbalsam, hemma i huset. Hennes läppar hade börjat bli torra – och nu behövde det åtgärdas.

Facebook

Det skulle dock visa sig vara svårare än väntat att hitta och inte förrän dottern gick in i sin mammas sovrum så lyckades hon stöta på något som i alla fall liknande läppcerat på nattduksbordet.

Började domna bort

Det låg i en behållare som påminde henne om vaselin, så Dayana smetade på ett rejält lager och kände hur det började sjunka in i hennes torra läppar. Men bara minuterna senare skulle hon göra en oväntad upptäckt.

Hennes läppar började då sakta men säkert domna bort – och snart kunde hon knappt känna dem längre. Då insåg dottern snart vad det egentligen var som hon hade hittat.

Facebook

Det var inte läppcerat – utan en analsalva med en behövande effekt som används främst för att underlätta analsex. Mamman hade alltså råkat lämna den framme – och då råkade Dayana hitta den.

”När du ska smeta på något…”

I ett videoklipp på sociala medier berättar tjejen om vad som inträffat – och hon kan inte hålla tillbaka skrattet. Mamman kan också ses i klippet när hon driver med sin dotter – och det hela har setts av över 13 miljoner människor.

– När du ska smeta på något på din kropp, ta först reda på vad det är, säger Dayana i klippet som är på spanska.

Reaktionerna har fullkomligt haglat in.

– Jag skrattade så mycket att jag låg på golvet i tårar, skriver en tittare.

– Det här gjorde min dag – jag älskar dig, menar en annan.

– Vilken galen berättelse, tycker en tredje.

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick ett leende av den här galna berättelsen, så kanske du kan bjuda dina vänner på ett skratt i dag!