Döv sexfanatiker stämmer nu världens största porrsajt – anledningen är helt otrolig

Döv sexfanatiker stämmer nu världens största porrsajt – anledningen är helt otrolig

Att surfa på porrsajter blir allt vanligare och vanligare idag, och populärast av alla porrsajter är Pornhub. Under 2019 hade sajten hela 42 miljarder besök och det tittades på 1,36 miljarder timmar porr. Men allt är inte guld och gröna skogar för den populära sajten – nu blir de nämligen stämda av en döv porrälskare, skriver TMZ.

Den döve mannen heter Yaroslav Suris och är av allt att döma en riktig porr-konnässör. I en stämningsansökan som lämnats in uttrycker Suris sitt missnöje över att porrsajten inte har textning på sina klipp.

Förstår inte handlingen

Avsaknaden av undertexter i klippen innebär att Suris inte förstår handlingen. I stämningsansökan nämner Suris några klipp han inte förstått eftersom klippen saknar undertexter: ”Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew” och ”Sexy Cop Gets Witness to Talk” till exempel.

https://www.instagram.com/p/B7EGkRhlW3r/

Yaroslav Suris tar stöd i den amerikanska lagen ”Americans with disability Act” och menar att Pornhub diskriminerar döva eller personer med nedsatt hörsel. Vidare hävdar han att han gärna skulle betala för premium-innehållet på sajten men att han bokstavligen tappat lusten eftersom han inte förstår vad porrfilmerna handlar om.

”Har full förståelse”

Pornhub har mottagit stämningsansökan och kommit med ett uttalande.
– Vi har full förståelse för att Yaroslav Suris stämmer oss för att vi diskriminerar hörselskadade. Men vi vill också ta tillfället i akt och påpeka att vi har en sektion med just undertexter, säger Corey Price, vice VD på Pornhub, till TMZ.

https://www.instagram.com/p/B7WKf0hluSY/

Det finns verkligen folk till allt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta idag – det kommer de garanterat uppskatta!