Drömjobbet är ledigt: Nu kan du tjäna tusenlappar – för att vräka i dig nygräddade vitlöksbröd

Vitlöksbröd är en riktig svensk favorit. Man kanske inte pratar om det lika ofta som man nämner pizza eller kebab men vem man än frågar så så svarar de nog att de älskar vitlöksbröd.

Om man verkligen älskar vitlöksbröd över allt annat så finns nu drömjobbet tillgängligt – man kan nämligen bli professionell vitlöksbröds-testare, skriver Ladbible.

Har du ett brinnande intresse för vitlöksbröd och tycker om kolhydrater? Då kan du nu ansöka om drömjobbet, som professionell vitlöksbröds-testare hos pizzakedjan Domino’s.

Proppa i dig vitlöksbröd – tjäna 200 kronor i timmen

Det är den australiska delen av Domino’s som nu söker en vitlöksbröds-testare till deras restaurang i Brisbane i östra Australien.

Jobbet går helt enkelt ut på att säkerställa att restaurangens vitlöksbröd håller en hög kvalitet.

Arbetsdagarna är 7,5 timme långa och för att proppa i sig vitlöksbröd belönas man med 30 australiska dollar i timmen, vilket motsvarar ungefär 200 svenska kronor.

Man får dessutom en gratis pizza till lunch, även om man sannolikt lär vara ganska mätt efter att ha ätit vitlöksbröd en hel förmiddag.

Bildkälla: Pinterest

”Måste ha ätit vitlöksbröd i minst fem år”

Vad krävs då för att kunna ansöka om jobbet som vitlöksbrödstestare?

I annonsen skriver Domino’s att idealkandidaten aldrig stött på en kolhydrat den inte gillat, att den inte är vampyr sam förstår sambandet mellan en krispig yta och en mjuk insida.

Kvalifikationsmässigt så måste man ha erfarenhet av att ha ätit vitlöksbröd i minst fem år. Man måste även ha bränt fingrarna minst en gång på ett alldeles för varmt vitlöksbröd för att man inte kunnat vänta på att brödet ska svalna.

Vill man ansöka så bör man snabba sig. Dels för att ansökningarna lär hagla in och dels för att ansökan stänger redan den 7 oktober.

Bildkälla: Pinterest

Känner du någon som borde söka? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!