Drömmen är sann: Nu kan du tjäna tusenlappar i sommar – på att sola och dricka vin

Sommar, sol, bad – och ett eller två glas vin? Årets härligaste årstid är äntligen kommen! Dagarna går lite långsammare, man har lite mer tålamod med saker som går emot en och man är lite snällare helt enkelt.

Att få sitta eller ligga i solen och dricka vin med sina vänner – finns det något härligare?

Svaret är JA, för nu kan man nämligen få betalt för att sola!

Sola, dricka och äta gott samtidigt som du tjänar bra med pengar? Det må låta som en dröm, men faktum är att det är helt sant.

Så mycket tjänar du

Bakom det här drömjobbet står sajten Whatshed, som säljer trädgårdsmöbler och låter kunder recensera dem.

Nu söker de fem personer som vill prova deras nya trädgårdsmöbler, och är beredda att hosta upp rejält med stålar för att hitta rätt. De som får jobbet kommer nämligen att tjäna 40 brittiska pund per timme, vilket motsvarar ungefär 475 svenska kronor.

Allt man behöver göra är att ligga eller sitta i deras möbler medan solen är framme, och sedan recensera möblerna.

Bildkälla: Shutterstock

Täcker utgifter för mat och dryck

Även om man löper viss risk att bli solbränd, så riskerar man absolut inte att bli utbränd av det här jobbet – det gäller nämligen bara fem timmar i veckan under en månads tid.

Det är strängt förbjudet att jobba mer än tre timmar åt gången.

Utöver det så täcker företaget även vissa utgifter som anses som nödvändiga, så som sollotion, dryck och mat för att säkerställa att arbetarna är ”bekväma” under sina arbetspass.

– Vi försöker ständigt att förbättra våra produkter och har några spännande saker på gång, så vi tänkte försöka få lite användning av värmen som kommit nu, säger Kate Fromings, talesperson på Whatshed, till The Mirror.

Vill du söka jobbet kan du göra det här.

Hade du passat perfekt för det här jobbet? Eller känner du någon som hade älskat det? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!