Emma, 23, bakar hjärtformade kakor – men hennes pinsamma misstag får nätet att vika sig av skratt

Nu när julen är överstökad så är det inte så räknas väl högtidssäsongen som över, men faktum är att vi ju har Alla hjärtans dag om bara någon månad. Alla hjärtans dag kan kanske tyckas lite onödig, men det är ändå en dag där man kanske kan passa på att äta något lite extra gott och vara lite extra snäll mot sin partner. 23-åriga konditorn Emma Plummer bestämde sig för att baka hjärtformade kakor till Alla hjärtans dag – men det blev inte riktigt som hon tänkt sig, skriver Buzzfeed.

På Alla hjärtans dag brukar man, om man har en partner, kanske äta lite gott och ha det extra mysigt med sin älskling. Har man ingen bättre hälft så kan Alla hjärtans dag vara en bra dag att uppvakta någon i ens liv som ger fjärilar i magen. Emma Plummer är en 23-årig konditor från Tuscon, Arizona i USA. Hon jobbar som konditor och bestämde sig för att baka lite kakor formade som hjärtan inför ett besök från hennes väninnor.

”Ingen aning om vad jag höll på med”

Men när hon skulle till att forma kakorna märkte hon att de inte riktigt antog formen av hjärtan.
– Jag hade ju smeten och följde receptet, men jag hade ingen aning om vad jag höll på med. Men jag såg ju att de inte blev så snygga, säger Emma till Buzzfeed.
Men glad i hågen fortsatte Emma och körde in plåten i ugnen. När hon sedan tog ut dem ur ugnen såg hon att hennes ”hjärtan” såg ut som något helt annat.

Såg ut exakt som en stor pung

Emma menar att kakorna i ugnen svällde upp och den rosa färgen bleknade och såg istället ut som hudfärg. Kakorna såg helt enkelt ut som en pung.
– Det var bara hjärtformade misslyckanden, säger Emma till Buzzfeed.

Kakornas utseende till trots gjorde de enorm succé när hon laddade upp en bild på kakorna på nätet.
– Jag hade aldrig trott att folk skulle tycka om dem, säger Emma till Buzzfeed.

Så kan det gå, men Emma hanterade det väl och såg det roliga i hennes lilla miss. Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta idag!