Endast 1 av 7 hittar dolda fågeln inom 10 sekunder, men lyckas du?

Endast 1 av 7 hittar dolda fågeln inom 10 sekunder, men lyckas du?

Det är alltid roligt att utmana sig själv och att jämföra sina resultat med andra. I en värld där datorer sköter det allra mesta för oss tror jag dessutom det är bra att bjuda sig själv på lite extra hjärngympa.

Kolla bara in den här bilden (nedan)! För att lösa den här kluringen måste både ögon och hjärna samarbeta!

Det var 51-årige skotten Laurence som var ute och vandrade i naturen för en tid sedan. Plötsligt hörde han ett ljud. Det lät som en fågel, men när han vände sig om och tittade runt såg han bara gräs och ett stenrös.

Men så hörde han ljudet igen, gick då närmare – och till slut upptäckte han att det var en fågel, närmare bestämt en grå gås, som befann sig bland stenarna. Färgen på fjäderskruden hade dock en otroligt kamouflerande effekt.

Skotten tog en bild mot stenröset, men dagen efter hade han svårt att minnas exakt var fågeln befann sig. Och han kunde inte hitta den. Laurence la då upp bilden på nätet – och den har sedan dess fått tusentals att slita sitt hår.

Lyckas du?

Tydligen är det bara 1 av 7 som kan hitta fågeln inom 10 sekunder. Hur man kommit fram till det vet jag faktiskt inte, men här gäller det alltså verkligen att ta fram sin falkblick!

Flera sajter har skrivit om den otroliga bilden och hur svårt det är att hitta den välkamouflerade fågeln. Frågan är om du lyckas?!

Caters News Agency

Om du ännu inte hittat fågeln så kommer svaret nedan!

Caters News Agency

Inte helt lätt – eller hur?! Snåla inte nu, DELA för att testa dina vänner!