Endast personer med helt perfekt syn hittar dolda hunden i bilden: Klarar du det?

Något av det bästa som finns när man är hundägare är att bege sig ut i naturen med sin lurviga kompis och släppa lös honom eller henne.

Då brukar vovvarna sprudla av energi och givetvis är det en frihetskänsla för dem att röra sig fritt utan koppel och stängsel.

Då brukar hundars lekfullhet komma fram som allra mest och så länge man är säker på att de inte ska springa bort så brukar det vara en väldigt trivsam upplevelse även för ägaren.

Karen Fornos Klein är en hundägare från England som för en tid sedan, sin vana trogen, begav sig till skogen utanför staden Surrey. Hon hade med sig vovven Ambar som älskar att vara ute och leka i naturen.

Hunden Ambar.

Det är en busig liten rackare som när han släpps lös alltid rusar iväg, men Karen vet att han alltid kommer tillbaka. Men den här gången såg hon inte riktigt vart sin fyrbenta vän tog vägen, men hon hörde skall.

Tittade närmare

Till slut anade hon något i skogen och tog då en bild på det hela. Efteråt, när Ambar väl kommit tillbaka efter sin lekstund i skogen, kollade hon närmare på fotot och såg då att vovven kamouflerat sig på ett helt otroligt sätt.

Kan du ens se hunden i den här bilden? Jag lyckades inte!

Om du hittade Ambar blir jag imponerad, då måste du ha röntgensyn (ja, en lätt överdrift) – men för oss andra så kommer lösningen här nedanför!

Ja, Ambar befinner sig inuti den röda ringen! Tydligare än så kan jag inte göra det!

Tryck gärna på dela-knappen för att se om dina vänner har lika skarp syn som du!