Erik ringer 112 när vild sexlek spårar ur fullständigt – ambulanspersonalens fynd får flickvännen att skrika

Att få leva med en partner är bland det bästa som finns här i livet. Man har någon som ständigt är vid ens sida, oavsett om det regnar eller om solen skiner på en.

Dock får man lära sig att leva med sin partners olikheter. Att ha olika hög sexdrift är nog ganska vanligt, oftast är den ena partnern ”på hugget” lite oftare än den andra.

Så är fallet för paret Erik och Katie, där Katie nästan alltid är sugen. I ett försök att hålla jämna steg med sin älskling tog Erik hjälp av lite medicin – men slutade i fullständig katastrof.

Tv-programmet ”Sex sent me to the ER”, vilket betyder ”Sex skickade mig till akuten” på svenska, handlar om fall där patienter tvingats uppsöka akuten efter märkliga sex-eskapader.

I själva programmet spelas patienter och anhöriga av skådespelare men händelserna är hämtade ur faktiska läkarjournaler – och i ett avsnitt får vi höra om Erik och Katies missöde.

Sex varje morgon

Paret har varit tillsammans i två år, och båda två är upp över öronen kära i varandra. Tillsammans har de en liten söndagstradition, som alltid består av hett morgonsex.

En av dessa söndagar var Erik på extremt bra humör efter den mysiga morgonen.

– Då tänkte jag att det var ett bra tillfälle att be honom fixa lite saker i huset, till exempel byta sovrumsdörr, säger Katie i programmet.

Som belöning för sitt arbete skulle Erik belönas – med ännu mer sex.

Stoppade snoppen i dörren

Erik såg naturligtvis fram emot sin belöning, men var lite rädd över att inte riktigt orka pippa ännu mer. Så han bestämde sig för att ta några piller han kommit över, som hjälper till vid erektionsproblem.

När Katie såg Erik stå och jobba med dörren blev hon alldeles till sig. Erik var tvungen att såga ut ett hål i dörren där handtaget skulle sitta.

– Han var så manlig där han stod och höll på, alldeles svettig med verktygen i högsta hugg, säger Katie i programmet.

Bildkälla: Youtube.

Erik, som är en riktig lustigkurre, noterade att han hade Katies ögon på sig och bestämde sig för att skoja till det – genom att stoppa snoppen i hålet på dörren. Då började problemen.

”Helt lila – obeskrivlig smärta”

Katie kunde då inte hålla sig utan ville att de skulle ha sex där och då, med snoppen fortfarande inkörd i hålet på dörren.

Paret började ha sex, men plötsligt skrek Erik till. Han märkte att snoppen, som nu blivit rejält hård, satt fast i hålet på dörren.

Bildkälla: Youtube

På grund av den medicin Erik ätit så ville inte snoppen slakna heller, trots att de väntade och väntade.

– Jag försökte få honom att komma så att han skulle slakna, men det gjorde för ont på honom, säger Katie i programmet.

Erik förklarar hur ont det gjorde.

– Jag såg hur den började bli helt lila, det var en obeskrivlig smärta. Jag ville ju heller inte erkänna hur mycket medicin jag tagit, säger Erik i programmet.

Bildkälla: Youtube

Ambulanspersonalen chockad

Efter ett tag insåg paret att de själva inte kunde råda bot på problemet, så de ringde ambulansen.

Ambulanspersonalen kunde inte tro sina ögon, de hade aldrig sett något liknande.

Erik tvingades till slut att erkänna hur mycket medicin han tagit och att ståndet nog inte skulle släppa än på ett par timmar.

Då tog ambulanspersonalen beslutet att såga loss den bit av dörren som Erik satt fast i och åka in med honom till akuten.

Väl där så löste sig allting – men det lär nog dröja ett tag innan Erik och Katie försöker sig på något extravagant i sängen igen.

Här kan du se hela avsnittet om den pinsamma incidenten.

Så kan det gå! Det gäller att vara försiktig, hur sugen man än är!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina snuskiga vänner inte begår samma misstag!