Expertens sjuka förslag inför vintern: Låt din partner vara otrogen

Skulle man fråga en grupp människor om otrohet är okej eller inte så skulle nog svaret bli ett rungande nej.
Att vara otrogen förknippas med att ljuga och bedra sin partner, vilket bara sårar och skadar förhållandet. Men hur är det med otrohet där man har tillåtelse från sin partner? Enligt sexexperten Wednesday Martin är det exakt det man ska göra för sin partner i vinter, skriver
Ladbible.

Julen är en ganska intensiv högtid, och det kan vara lättare sagt än gjort att hitta en bra julklapp till sin partner. Men enligt sexexperten Wednesday Martin är inte årets bästa julklapp en fysisk gåva, utan vill istället att man ska ge sin partner ”tillåtelse att vara otrogen” i julklapp.

”Kvinnans åtrå avtar snabbare”

Wednesday Martin är relationsexpert har författat flera böcker på området. Enligt henne är en överenskommelse om att få vara otrogna mot varandra det bästa man kan göra för förhållandet.

Martin menar det framför allt är kvinnor som behöver vara otrogna.
– Många experter anser att monogami är svårare för kvinnor än för män. I en studie har man sett att mäns åtrå för sina flickvänner avtar gradvis under en sjuårsperiod, medan kvinnans åtrå för mannen avtar mer mellan år ett till fyra, säger Martin enligt Ladbible.

Bildkälla: Wikipedia

Var femte har varit otrogen

Wednesday Martin hänvisar också till en studie från 2015 där resultatet visade att var tredje person har övervägt tanken på att vara otrogen och var femte person faktiskt gjort slag i saken och varit otrogna mot sin partner.

De som hade varit otrogna hade varit det med en vän eller med en kollega i de flesta fall och anledningen till otrohet var oftast att de uppskattade uppmärksamheten de fick eller att de kände sig trötta på sina nuvarande relationer.

– Det innebär ju att väldigt många därute kämpar på i en monogam relation och tror att de enda sätten som finns är att antingenfortsätta leva i en otillräcklig relation eller att vara otrogen och hoppas på att inte bli upptäckt, säger Wednesday Martin enligt Ladbible.

Bildkälla: Shutterstock

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!