Familjens bil formar enorm penis i snön – dagar senare får frun ett meddelande med en ofattbar detalj

Då och då händer saker som är bortom vår kontroll. Om det är något pinsamt kan man givetvis känna sig dum ändå, men såvida ens omgivning är har förståelse för ens oskyldighet eller goda intentioner, så brukar man kunna hantera situationen.

Så länge man försöker göra rätt för sig här i livet så blir det ofta bra i längden!

Lite så här var det för en amerikansk kvinna vid namn Kathryn, som själv delade med sig av sin berättelse på sajten Reddit. Hon vaknade en morgon till att lätt snö hade fallit, men tog som vanligt sin bil och åkte tillsammans med maken iväg mot dagens åtaganden.

Några dagar senare fick hon ett mystiskt e-mail, skriver The Mirror. Det var från hennes bostadsförening (HOA). Efter lite meddelanden fram och tillbaka så kom det fram att man valt att utfärda en bot till henne på 100 dollar, motsvarade strax under 1 000 kronor.

Hon replikerade direkt

Anledningen? ”Din bil, mer specifikt Hondan, efterlämnade den här kränkande bilden då ni åkt”, skrev man i mejlet, enligt Ladbible.

Reddit

Ja, bilen hade i samband med att snön fallit format en bild av en gigantisk penis. Givetvis inget som Kathryn kunde rå för, men en granne hade tagit en bild av ”penisen” och av oro för barnen i området valt att rapportera händelsen.

Kathryn replikerade, enligt The Mirror, med att hon ju faktiskt inte gjort det här med flit och inte kunde styra vad bilen formade för mönster i snön – och då svarade bostadsföreningen:

”Vi förstår – och kommer inte att kräva dig på betalning.”

En Honda Civic. Bild: Wikimedia Commons.

Även om det nu slutade med att den här kvinnan slapp böter, så måste jag säga att det här är helt galet. Att någon ens orkar rapportera en sådan här sak!

Själv hade jag skrattat om jag såg något liknande – och gör det nu bara av att läsa om galenskapen.

Det här hade nog kunnat hända i Sverige också, där vi väl är mer lättkränkta än någonsin tidigare! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, eller bara fick ett leende på läpparna!