Farlig tjuv försöker stjäla telefon från en liten kvinna – 10 sekunder senare får idioten exakt vad han förtjänar

Att stjäla från någon annan är bland det mest idiotiska man kan göra. Redan som liten knodd får man lära sig vad ”mitt” och ”ditt” betyder, och hur fel det är att stjäla.

Men trots det så finns det alltid folk som inte kan hålla fingrarna i styr, och stjäl. Just ficktjuvar är inte så vanligt här i Sverige, även om de såklart existerar, men i Sydamerika är det desto vanligare.

Det fick 20-åriga Brisa, hemmahörandes i Argentina, erfara när en ficktjuv stal hennes nya telefon – men tjuven visste inte vem han stal från och fick exakt vad han förtjänade.

Det var tidigare i november som Brisa var på väg hem från jobbet, när en tjuv stal hennes nyinköpta smart-telefon.

Slog tjuven blodig

Tjuven såg nog sin chans att lägga vantarna på telefonen eftersom att Brisa bara är 150 centimeter lång – men vad tjuven inte hade någon aning om var att Brisa tränar MMA.

MMA är en förkortning för Mixed Martial Arts, och är en kampsport där allt är tillåtet utom att peta i ögonen, slå/sparka i skrevet, nypas, bitas och dra i håret.

Brisa hann ikapp tjuven, med hjälp av några förbipasserande, och gav honom en rejäl uppläxning inför en folksamling genom att dela ut några väl valda slag som fick tjuven att blöda rejält från ansiktet.

Bildkälla: Youtube

Brisa höll sedan fast tjuven mot marken tills polis kom till platsen. I ett klipp från händelsen kan man höra Brisa skrika på mannen.

Bildkälla: Youtube

– Idiot, skaffa ett jobb! Tror du jag tillbringar hela dagarna på mitt jobb bara så att du ska kunna sno från mig? skrek Brisa enligt Daily Mail.

Bildkälla: Youtube

”Vägrade acceptera att bli bestulen”

I en intervju med en lokal tv-kanal förklarade Brisa att hon blev förbannad när hon fick telefonen stulen, då hon sparat länge för att ha råd med den.

– Jag hade jobbar hela dagen, mitt i en pandemi där jag har fått sänkt lön. Så jag vägrade acceptera att det ska komma någon och sno något som som kostar mig en halv månadslön, säger Brisa enligt Daily Mail.

Bildkälla: Youtube.

– Jag hoppas den här killen aldrig stjäl igen. Jag hade tur eftersom jag kan MMA men jag vill inte att det händer någon annan. Jag är stolt över mitt agerande och ångrar ingenting, säger Brisa enligt Daily Mail.

Här kan du se ett nyhetsinslag om Brisas klockrena revansch!

Den här idioten fick exakt vad han förtjänade, karma slog verkligen till med full kraft här!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se hur man ska handskas med idiotiska tjuvar!