Flickvän ska visa het nakenbild för sin kille – råkar skicka den till chefen

Dagens teknik är fantastisk. Vi har armband som kan mäta vår sömn, mobiler som räknar våra steg och klockor som kan skicka meddelanden. Datorerna är numera nästan smartare än oss människor.

Med alla de här moderna prylarna i vår närhet så gäller det dock att vara försiktig. Ett litet snedsteg, ett enkelt misstag kan snabbt innebära riktigt jobbiga följder – och då sitter man snart i klistret.

Kolla bara hur det gick för den här tjejen!

En anonym kvinna var borta från sin pojkvän över helgen. För att hålla glöden vid liv – och kanske få honom att längta lite extra efter henne – så valde hon att skicka en sexig hälsning via Snapchat, skriver Daily Mail.

Visar bröst och mage

I bilden håller kvinnan upp sin tröja, är utan BH och fotar av sitt ena bröst och mage.

Samtidigt skriver hon: ”Vad du missar denna helgen”.

När kvinnan sedan skulle skicka iväg bilden till sin pojkvän, så blev det riktigt fel. Hon gjorde ett misstag i all hast – och råkade dra iväg den heta hälsningen till sin chef!

Han blev givetvis chockad, men valde att svara på den oväntade bilden från sin anställda. Mannen skrev ner några rader på ett papper och skickade iväg som kontring.

Bild: Snapchat

”Hej. Du menade nog inte att skicka detta till mig, så snälla, var mer försiktig. Jag är din CHEF!”

En av världens största appar

Ja, det sistnämnda blev nog kvinnan smärtsamt medveten om efter det här. Snacka om en pinsam miss – men det verkar ju ändå som att chefen tog det ganska så bra.

Appen Snapchat har i dag över 100 miljoner användare och är mest populärt hos personer mellan 13 och 25 år.

Snälla, tryck på DELA så att även dina vänner får se det här! Annars kanske någon av dina otekniska bekanta snart begår samma kostsamma misstag!