Flygbolaget målar om sina plan – men titta nu på pinsamma detaljen när dörren öppnas

Ibland kan en idé verkar helt fantastisk till en början men efter själva utförandet kan det visa sig att man missat någon viktig detalj om man haft lite bråttom.

Man kan kanske tänka sig att de anställda på flygbolaget Thomas Cook hade en gnutta bråttom när de bestämde hur de skulle måla om sina flygplan – för det gick inte riktigt som de tänkt sig.

Att ha ett kreativt jobb innebär att man får bolla väldigt många olika idéer, vissa bra och vissa mindre bra.

Bollade idéer fram och tillbaka

När flygbolaget Thomas Cook skulle förnya sig och måla om sina flygplan bollades det idéer fram och tillbaka. Till slut lyckades man enas om att skriva ”Jag älskar Cook” med ett hjärta istället för ”älskar”.

Sagt och gjort, bolaget lät måla om sina flygplan som det var tänkt. Så långt, allting gott.

Bildkälla: Twitter

Missade en liten detalj

Men de missade dock en liten detalj – flygplanen är nämligen utrustade med dörrar. Och när man öppnar så ser det ut som att det står något helt annat. Alla vi som någon gång lärt oss engelska kan se exakt vad det står istället.

Bildkälla: Twitter

Flygbolagets lilla kreativa miss har nu uppmärksammats och skrattats åt av tusentals på internet. Lyckligtvis kan även flygbolaget själva se det roliga i misstaget.
– Det är väl om inte annat ett bra sätt att visa var nödutgångarna på planet sitter, säger en talesperson till sajten Ladbible.

Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får se det här roliga – och lite snuskiga – misstaget!